Møbler og underlag Feste av høyttalere til topplata på Solid Tech Radius stativer

K.H.

Hi-Fi freak
Ble medlem
15.03.2005
Innlegg
3.083
Antall liker
1.063
Torget vurderinger
10
Anskaffet for en tid tilbake disse stativene til mine ProAc 1SC. Med stativene fulgte klebekitt som jeg går ut fra er ment for å feste høyttalere til topplata i plexiglass, eller hva den nå er laget av. Jeg plasserte derfor dette festemiddelet i hjørnene og på midten av topplata og justerte høyttalerene nøyaktig slik jeg ville ha dem oppå. Alt virket bom fast, noe jeg også regnet med ville være tilfellet helt til det en gang ble aktuelt å ta av høyttalerene. Til min store forbauselse oppdaget jeg for noen dager siden at høyttalerene likevel har vridd og flyttet på seg i forhold til topplatene, selv om de fortsatt virker å sitte godt fast og vanskelig å løsne. Dette må vel ha noe med vibrasjoner i høyttalerkabinettene å gjøre. Kanskje er plexiglasset også en del av forklaringen. Har i alle fall aldri vært borti dette på andre stativer. Noen som har lignende erfaringer og kanskje kan anbefale et bedre festemiddel enn medfølgende klebekitt?
 
D

Dåbbel J

Gjest
F-C791458-350x350.jpg


Fåes i dem aller fleste bokhandlere.... bruk tre punkter for mindre kontaktflate.
 
D

Dåbbel J

Gjest
Har igjennom 20 - 25 år aldri hatt noe som helst problemer med det. om det ikke sitter da foreslår jeg Tec7 :cool: (fleip)
 

K.H.

Hi-Fi freak
Ble medlem
15.03.2005
Innlegg
3.083
Antall liker
1.063
Torget vurderinger
10
Joda, med dobbelsidig tape og Araldit hadde nok høyttalerene også holdt seg på plass. Problemet er bare når du en gang skal fjerne dem. Derfor viktig å finne den gylne middelvei.
 
Topp Bunn