På utkikk etter en god rca fra Riia til forsterker anbefalinger

oen

Hi-Fi freak
Ble medlem
09.03.2010
Innlegg
1.745
Antall liker
2.294
Sted
Portugal
Du bør vel få 100 gode kabler for den summen.
 

lille hiawata

Hi-Fi freak
Ble medlem
15.03.2008
Innlegg
4.257
Antall liker
2.494
Sted
Harstad
Torget vurderinger
1
Selv kjøpte jeg noen brukte Nordost Quattrofil, de er noen år gamle men fantastiske kabler. De er 1,5m. Betalte vel ca 3000. Har vel en 5 6 sett som jeg bruker i anlegget. I varierende lengder selvsagt.
 
Sist redigert:

bambi

Æresmedlem
Ble medlem
27.01.2011
Innlegg
16.384
Antall liker
12.323
Sted
Smurfeland
Det er vel mest fra spiller til RIAA, og ikke fra RIAA til forsterker kvaliteten på kabel er kritisk mtp. kapasitans?
 

Uttern

Overivrig entusiast
Ble medlem
23.11.2007
Innlegg
804
Antall liker
424
Sted
Ytre Enebakk
Torget vurderinger
3
Hvorfor ikke lage selv? Eller få noen loddekyndige til å lage. ETI bullet plugs, samt sølv isolert med silkestrømper. Deler vil komme på rundt 1000-lappen, og du får en kanonkabel som spiller fletta av det meste :)

Mvh
 

komfort

Hi-Fi freak
Ble medlem
27.11.2010
Innlegg
1.580
Antall liker
490
Har du flere premisser?? Jeg prøvde en del forskjellig som skulle låte bra, men var missfornøyd med rca konnektorene endte opp med Nordost som har Neutrik rca. Pass på at det er den nye typen. Nå kjører jeg xlr hele veien som definitivt er den mest tilfredsstillende konnekteringen. Går an og kan være verd å vurdere 😊
 

LESSisdox@

Overivrig entusiast
Ble medlem
16.10.2006
Innlegg
706
Antall liker
242
Sted
Åkrehamn,karmøy
Torget vurderinger
1
på utkikk etter en god rca kabel på 1,5 meter fra Riia trinn til forsterker. Riiatrinnet er ASR Mini Basis Exclusive High Voltage SteReoFil, forsterker, mbl 7008. Trenger gode anbefalinger takk:)
Hei
Denne er god og eg har samme RIAA
capactance er 64pf/m
Rothwell-The river med Switchcraft connectors
Har den i 1m og 1,5 m
Har masse Dyre RCA kabler her og disse holder mål opp mot dyrere saker,Opplevd lydsignatur her hos meg er rent, åpent stor 3D i lyd uten og være på /hard i lyden
Spiller nå på Preamp Mod Wright 36,5/EFF Pass Lab x150, Ht Coincident Super Eclipse Mk3 Med samme RIAA og Nålen er Dynavector Karat 17D Mk2
Har i tillegg mange RIAA så desse Rothwell Rca ledninger er testet på
Og den på 1,5 m er flittig brukt mellom pre/eff av rør boxer og SS
Mvh
 

FSF

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
28.10.2015
Innlegg
314
Antall liker
427
Torget vurderinger
4
Dette med kabeldiskusjoner er alltids vanskelig. For det første fordi det rår stor uenighet om to kabler - i seg selv, forutsatt at det ikke foreligger noen feilkonstruksjon - kan låte forskjellig eller inneha forskjellige egenskaper.

Så, om vi forutsetter at det er forskjell mellom kabler, kommer spørsmålet om denne forskjellen er konstant (at en kabel er universelt bedre enn en annen), eller om denne forskjellen vil være forskjellig avhengig av system (f.eks. om spesifikke lydsignaturer - igjen forutsatt at dette eksisterer - vil kunne forsterkes, utslukkes, etc., avhengig av de andre komponentene i systemet).

Selv har jeg testet ut mye forskjellig, og egentlig kommet frem til at godt skjermede rca-kabler funker fin-fint. Jeg sverger selv til sølvkabler, kun på bakgrunn av at sølv har bedre ledeevne enn kobber, uten at jeg kan skryte på meg noen form for praktisk effekt av dette.

Jeg syns Oyaide sine kabler virker gode. Har en BNC-kabel fra de i oppsettet nå, og de virker solid konstruerte og godt skjermede. Ser også det nevnes over her at du kan lage kabler selv. Har et par jeg selv laget med doble .5mm sølvledere tvunnet med PTFE og isolert med bomull og kobberskjerm. Artig om du ønsker "det lille ekstra" når det gjelder mekking og fikling.

Det jeg egentlig vil frem til er at det nok dessverre ikke er noe enkelt fasitsvar å hente her: Smaken er som baken og effekten av kabler følger vel samme regel. Du nevner Wireworld over her, og jeg vil tro denne vil gjøre jobben og enda litt til. Fordelen med å kjøpe brukt er at du enkelt kan bytte uten særlig økonomisk svinn :)
 
Topp Bunn