Resultater 1 til 7 av 7
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Jun 2004
  Innlegg
  732
  Tagget i
  0 Innlegg

  Pro-ject 2Xperience

  Kjøpte meg for noen år siden en Pro-ject 2Xperience. Den var ny, og var kjøpt av en når merket byttet importør. Brukte den ett års tid, spiller ikke mye plater, men 15-20 plater på et år kanskje? Merket meg at det var vibrasjoner i plinten som forplantet seg i armen. NEBY ble kontaktet, da de var riktig plass/importør, og de byttet motoren og alt var bare bra. Fra februar i fjor til nå har det heller ikke blitt spilt så mange plater. Satte på "Avalon" med Roxy Music og hørte at det låt falskt, spilleren spilte ikke jevnt. Dette skjer etter en sang eller to. Er det noen som har hatt samme opplevelsene?
  Dette skal vel ikke skje med en ganske ny motor/spiller?

 2. #2
  Moderator Bjørn.H's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2004
  Innlegg
  21,353
  Tagget i
  9 Innlegg
  Hva mener du jevnt? Wow og Flutter?
  Lyngdorf TDAI 2170, PrimaLuna ProLogue Classic, Monitor Audio Gold 200 G5, Gold C150, Reloop Turn5 m/Clearaudio Virtuoso, Rega Fono MM, Bluesound Vault2, BJC, Yamaha RX-V3800, Sony BDP-S5500. Focal: Chorus 736S, Chorus CC700S, Chorus SW700S, Chorus 706S m/org. stat.

 3. #3
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Jun 2004
  Innlegg
  732
  Tagget i
  0 Innlegg
  Spiller ujevnt, hastigheten varierer...kommer ikke i gang med riktig fart. Dette skjer av og til.

 4. #4
  Hifi Freak ou812rh's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2006
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  2,748
  Tagget i
  1 Innlegg
  Tørr og morken reim?
  Densen DenDac 50, Densen B-330+
  Michell GyroDec, SME Series IV & 309, Lyra Kleos, Avid Pellere
  Bluesound Vault 2, Isotek EVO3 Sigmas, Piega Coax 511
  Audience, Nordost, Whistler, Oyaide
  Vibrapods, Furutech, crTech

 5. #5
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Jun 2006
  Sted
  Nesoddtangen
  Innlegg
  646
  Tagget i
  0 Innlegg
  Det er mulig at reima er morken som nevnt over. Men, dersom det er slik at du bruker spilleren lite/sjelden kan det også være at reima har blitt ujevn i fasongen. Måten å unngå det på er å la spilleren gå noen runder innimellom selv om du ikke spiller plater. På den måten unngår du at reima blir stående lenge i samme "posisjon". Var jeg deg ville jeg i alle fall først begynt med å skifte reim for å se om det hjelper. Et billig og enkelt forsøk i alle fall.
  Devialet Expert 220 Pro, Bryston BCD-3 , Roon, Pro-Ject 2Xperience, PMC Twenty5.24. Isotek, Bluesound Node2, Pro-Ject Pre Box S2 Digital, Beyerdynamic DT 1770 Pro
  Kabler fra Atlas, Furutech, Kimber,

 6. #6
  Hifi Freak Laban MK3's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2016
  Sted
  Plankebyen
  Innlegg
  1,974
  Tagget i
  2 Innlegg
  Tar du av remmen drar den pent igjennom fingrene så klarer du avdekke / kjenne skade evt på rem vi har nok nerver i hendene til kjenne ganske små avvik .
  Når rem er sjekket kan du snurre forsiktig ( bare så vit den beveger på seg ) på tallerken uten rem sett en teipbit på tallerken som et visuelt punkt du merker fort om spindel roterer med samme motstand en hel klokkerunde ( den skal løpe fritt uten noe som bremser sjekk også olje på lager ) , virker alt ok så kan vel kanskje motoren vekke litt mistanke RPM kan grov sjekkes med en app på mobilen ( beste er å bruke en strobskive https://www.vinylengine.com/strobe-discs.shtml )
  Ellers få faenskapet inn til service hos forhandler

 7. #7
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Jun 2004
  Innlegg
  732
  Tagget i
  0 Innlegg
  Takk for informasjonen. Skal sjekke reima. Har noen lenco stroboskop skiver liggende. Kan bruke de. Kan jo ikke være feil med enda en motor? den har så vidt gått noen timer!

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed