Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Nov 2017
  Innlegg
  1
  Tagget i
  0 Innlegg

  Spørsmål Vinyl Nybegynner Ønsker Kjøpsråd

  Hey! Første post her inne.

  Jeg har lyst til å sette meg mer inn i vinylens magiske verden, og ønsker tips om gode og rimelige moduler for en nybegynner. Blir kun til lytting med hodetelefoner for øyeblikket.

  Jeg har en gammel og billig Sony PS-LX250H. Usikker på om den er noe særlig å ta vare på? Ønsker i såfall tips om en solid, god og prisgunstig spiller.

  Jeg har en Benchmark DAC2 D og en Beyerdynamic T1 som jeg er fantastisk fornøyd med, men jeg klarte av en eller annen grunn å kjøpe den eneste DAC2-modellen uten analoge inputs.. Så da må jeg ha en AD-konverter før DAC2-en. Hvis ikke det er ugunstig å ha et digitalt ledd i signalkjeden? Er det kanskje mer optimalt å omgå DAC2-en og kjøpe en separat amp så signalkjeden forblir analog hele veien? Eller har det ikke så mye å si? Trenger også en RIAA EQ.


  TL,DR:

  Vinyl-spiller
  RIAA-EQ
  AD-konverter

  Totalbudsjett: ca. 8000-10000 kr.


  Hadde satt stor pris på noen tips!

 2. #2
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jun 2011
  Innlegg
  1,533
  Tagget i
  0 Innlegg
  Jeg ville byttet du Benchmarken for en med Analoge inputs. Tviler på det blir mye dyrere en å kjøpe en god ekstra AD og kabler.

  Av rimelige spillere har jeg god erfaring med Project RPM 1.3 Med en god Pick up på den er du langt på vei. Om du kan ta deg råd er Ortofon 2M Black et godt valg.

  Av RiiA er Clearaudio Nano Phono et godt valg. Den bør du kunne finne brukt til rundt 1000-1200,-

Tags for denne Tråden

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed