Problemer med ny Rega P2 (rb220)

Espenedin

Fersking
Ble medlem
03.08.2017
Innlegg
3
Antall liker
0
Heisann.
Pakket nettopp ut en splitter ny P2, vatret opp det som skulle vatres, plugget det som skulle plugges og justerte loddet for riktig trykk på plata. Men akk! Når jeg skal senke arm og pickup ned på vinylen fiser armen i rekordfart rett til høyre og planter seg tilbake i den lille hengekøya han bor i mellom spillinger. Har forstått det slik at disse nye fra Rega har auto antiskate og det er heller ingen måte å justere dette på. Eller? Nåla rekker ikke treffe vinylen før den er tilbake til max høyre. Finner ikke svar på nett. Har sett at noen spør men de som svarer roter seg fort bort i prat om gramtrykk og justering av antiskate (som sagt, det er ingen åpenbar måte å justere antiskate)

Håper noen har svar og peil og at det er jeg som er noob, ellers så må jeg vel ha mannskiten på service før noe som helst musikk har blitt nyt. Dritt.
 

Seskage

Baron af Skage ;)
Ble medlem
15.12.2014
Innlegg
1.954
Antall liker
5.537
Sted
Bergen
Torget vurderinger
7
Et skudd i blinde, men har du sjekket at ikke kablene inn på pickup er for langt nede slik at de tar ned i platen før nålen??
Opplevde noe lignende på en rp1 etter pickupbytte. Bortsett fra at arm gikk motsatt vei, rett inn mot senter. Etter å ha dyttet kablene litt oppover fungerte spilleren som den skulle.
 

evhvis

Overivrig entusiast
Ble medlem
05.04.2009
Innlegg
780
Antall liker
641
Sted
Grimstad
Torget vurderinger
14
Beveger armen seg relativt fritt hvis du holder i løftepunktet på armen og prøver å bevege den et stykke over tallerkenen? Burde knapt merke anti-skatingen når du beveger armen.

Lar du liften senke pickupen eller slenger hendelen du den rett i bånn når du skal sette pickupen på plata? På RB202 så holder det at man såvidt drar hendelen over toppunktet også senker den seg sakte men sikkert, men armen kan trekke litt utover hvis det er mye antiskating.
 

Espenedin

Fersking
Ble medlem
03.08.2017
Innlegg
3
Antall liker
0
Den henger helt fritt og merker ingen motstand. Den drar ut til høyre uansett hvilken posisjon loddet står i og den drar såpass "hardt" at senkemeknismen blir holdt igjen av kraften, altså når jeg drar ned hendelen går ikke armen ned pga friskjonen som oppstår av draget til høyre(virker det som). Har funnet ut at den må på service. Noe er riv ruskende galt med auto-biasen.
 
Topp Bunn