Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Feb 2010
  Innlegg
  6
  Tagget i
  0 Innlegg

  Acoustic Research AR3(412HO)

  Noen som har noe info om hvor disse ble solgt i Norge? Disse er vel fra 1999 eller 2000 ca. Disse har 12" sub i sidene med sunfire forsterker innebygd. Fryktelig lite info om dem på nettet. Har selv modifisert mine med nye diskanter(XTZ 99 serie bånddiskanter) som viste seg og utgjøre en stor forskjell positivt. Hadde vært morsomt om noen visste noe om disse eller denne serien. 😊

 2. #2
  Medlem
  Ble medlem
  Feb 2010
  Innlegg
  6
  Tagget i
  0 Innlegg

  Acoustic Research AR-3(412HO)

  Noen som har et par av disse og evt deler? Sitter på et par selv som har fått bånd diskant dra XTZ som viste seg og spille helt eksemplarisk. Ene diskanten var defekt så da bygde jeg om like greit og det spiller vilt detaljert 😊 Noen hadde fiklet stort på ene høyttaleren og klipt av ledninger på aktive delen til bass. Loddet og ordnet dette etter alle kunstens regler og nå spiller det rimelig bra mener jeg. 😊 INPUT??

 3. #3
  Moderator bambadoo's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2002
  Sted
  Lørenskog
  Innlegg
  18,025
  Tagget i
  3 Innlegg
  Tråd flyttet til vintage delen.
  EDIT: 2 av dine tråder er også slått sammen.
  Sgs. identiske.
  I don't believe in system matching. If something is good, it's good. If it only sounds good under certain conditions, it is not good - it is incorrect. - Charles Hansen

 4. #4
  Hifi-entusiast alipax's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2003
  Innlegg
  491
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra toodle Se Innlegg
  Noen som har et par av disse og evt deler? Sitter på et par selv som har fått bånd diskant dra XTZ som viste seg og spille helt eksemplarisk. Ene diskanten var defekt så da bygde jeg om like greit og det spiller vilt detaljert Noen hadde fiklet stort på ene høyttaleren og klipt av ledninger på aktive delen til bass. Loddet og ordnet dette etter alle kunstens regler og nå spiller det rimelig bra mener jeg. INPUT??
  Hadde i sin tid bare forsterkerne til bassen, ble handlet av en kar som tok med seg fra usa. Det er som du nevner veldig lite info om disse og vet heller ikke hvem som som importerte disse den gangen. Forsterkerne er knallbra husker jeg.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed