GRUNDIG Music Boy 1100

highfive

Medlem
Ble medlem
10.12.2015
Innlegg
46
Antall liker
43
Sted
Göteborg, Sverige
GRUNDIG Music Boy 1100.jpg

GRUNDIG Music Boy 1100

Ett fynd från elektronikåtervinningen i Mönlycke.....

Man får inte plocka därifrån, men jag var snabb som en Vessla när jag slängde riktigt elektronikskrot där.;)

Den fungerar, hel antenn, lite ytliga småskavanker, en aluminiumkrage till tonkontroll-potentiometern saknas.
Här skall rengöras, bytas kondensatorer. Kontakter, potentiometrar och omkopplare skall få lite välbehövlig kontaktvård med PRF 7-78.

Hälsningar Björn
 

Auditor

Æresmedlem
Ble medlem
27.02.2006
Innlegg
12.091
Antall liker
4.345
Torget vurderinger
1
Highfive: Den alukragen finner du i Tyskland. Gi den i tillegg en komplett recapping og rens, så er du i mål.. Hvis elementet er paj, søk etter passende marine-spec for utskifting. Som om du satte inn et bil- eller båtanlegg. Skal lure på om det ikke satt et lite ovalelement deri..?? Fått sett på dimensjonen?
 
Sist redigert:

baluba

Æresmedlem
Ble medlem
18.02.2009
Innlegg
24.590
Antall liker
15.155
Sted
Kopervik og Bergen
Torget vurderinger
1
Grundigs større reiseradioer er velkjente produkter for oss på Vestlandet, som ofte har hatt sjømenn og fiskere som fedre, onkler og bestefedre. Mange båter i handelsflåten og fiskeflåten hadde Grundig Satellit ombord for å lytte til utenlandssendingen på kortbølgebåndet. Mange unge der jeg kommer fra hadde derfor en slik som de bedrev DX-søking med. Utvilsomt de beste verdensradioene som har vært laget, og Music Boy-modellene nøt nok godt av dette med nedarving av teknologi fra toppmodellene.

I boken The Last King of Scotland av Giles Foden (grunnlaget for filmen med samme navn) kjøper hovedpersonen, doktor Nicholas Garrigan, en Grundig Music Boy når han reiser til Uganda for å bli "bush doctor". Med den hører han på BBC World Service. :)
 
Topp Bunn