Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Jun 2012
  Sted
  Nesodden
  Innlegg
  521
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Sølvsuper 75-20

  Sola har begynt å varme og tenker SS 75-20 skal bli årets "sommerradio" +Tidal og lignende i vinterhagen.Sitter mye der fra april og utover.Det sitter Goodman 6"+10"her.De er sikkert greie men ikke så mye diskant ,derfor trenger jeg noen meninger og forslag rundt dette.Har HIFI 7(også 6"+10") med dårlige kantoppheng.Muligens ta diskantene fra disse og montere i senter på Goodman h.Vet ikke hvordan det blir med impedanse og lignende.Vet ikke verdien på Goodman.Et annet alternativ er å finne noen bilstereo h.(6"+9")som kunne egne seg.Virkingsgraden må være høy.Ellers noen gode 6,5" som gir nok bass i åpen konstruksjon.Noen forslag?.

 2. #2
  Hifi-entusiast lars-chr's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2005
  Innlegg
  215
  Tagget i
  1 Innlegg
  Et sett med 6x9"-bilhøyttalere fungerer godt. Størrelsen er ikke perfekt (de er litt for små), men det er nærme nok til at glippene rundt kanten enkelt kan tettes med silikon eller limpistol-lim. Lydkvalitetsmessig blir det en bra oppgradering nesten uansett hva du setter inn. Goodmans-høyttalerne er skammelig dårlige i forhold til hva forsterkerne kan prestere.
  Beta er bedre enn VHS.

 3. #3
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Jun 2012
  Sted
  Nesodden
  Innlegg
  521
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  Eltek har noen Gladen som sikkert kunne passe.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed