B&O Beocenter 4000 type 1603

Softfocus

Medlem
Ble medlem
13.12.2008
Innlegg
13
Antall liker
3
Sted
Halden
Hei.

Jeg ble nylig den lykkelige/ulykkelige eier av en Beocenter 4000 (type 1603 (med 1 kassettspiller)).

Lykkelig fordi den er jo så flott, og fungerer relativt godt. Ulykkelig fordi phono ikke fungerer :(. Radio og kassett fungerer 100%, men det kommer altså ingen lyd når jeg kobler til platespilleren.

På diverse forum for B&O finner jeg kun at denne modellen er noe av det verste man kan reparere på. Da jeg har 10 tommeltotter og null peil på hvordan slikt er bygd opp, spør jeg derfor her;

Er det noen som har peil og tid til å se på den? Eller vet noen om et verksted som kan slikt? Og ikke minst: er det verdt eventuelle kroner en reparasjon vil koste? (Vil ikke reparere for å selge - jeg vil bruke)

DSC_0001.jpg
DSC_0004.jpg
 
Sist redigert:

Rune.U

Overivrig entusiast
Ble medlem
15.10.2006
Innlegg
1.054
Antall liker
15
Hei! Denne receiveren har ikke innebygget riaatrinn. Det er derfor du ikke får lyd med platespiller. Anlegget var tiltenkt platespilleren i samme serie, og der sitter riaatrinnet i selve platespilleren. Skal du bruke en annen platespiller, så må du gå til innkjøp av en ekstern riaa og sette den mellom platespilleren og receiveren. Forøvrig fungerer phonoinngangen som en vanlig linjeinngang, om du ønsker å kople til annet utstyr der i stedet.
Mvh Rune
 
Topp Bunn