Quad 33 og 303 eller andre quader fra forrige århundre

Knutn

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
30.01.2005
Innlegg
304
Antall liker
24
Hei!

Har nettopp fått litt liv i en 33. Etter å ha spilt en liten stund begynner lyden å samle seg i den venstre høyttaleren. Etter at den største ergrelsen hadde gått over begynte jeg å lure på hvilke muligheter som finnes for å fikse denne lille karen med den sjarmerende lyden. Godt mulig det finnes tråder om det her inne, men jeg har bare funnet om elektrostatene. Men kort, er det noen som har gjort noe med denne ? Er det mulig å få fikset noe i Bergensområdet, eller Norge, eller må den til utlandet. Har ikke så veldig lyst til å kremere den med en loddebolt, så jeg vil helst slippe selv.
Det bør helst ikke dreie seg om astronomiske summer heller. Jeg kunne tenkt meg å brukt den på et hytteanlegg.

Mvh Knut
 

Knutn

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
30.01.2005
Innlegg
304
Antall liker
24
Fint, etter en stund skjønte jeg det ikke var lurt å koble på disc-inngangen. Jeg gikk over til radio-inngang, og holdt på å få blåst ut ørene når jeg skrudde den på.
Etter noe gogling klarte jeg å justere ned inngangsfølsomheten på tape-inngangen. Nå spiller den fint og passe høyt. Skjønner ikke de som klager på at den ikke spiller bass. Litt klumpete bass, men grei. Har ikke prøvd med platespiller enda, kanskje neste helg.
Når jeg goglet fant jeg noen som hadde skrevet om det her og.
Så er det en fm44 som må prøves og.

Mvh Knut
 
Topp Bunn