Resultater 1 til 6 av 6
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Nov 2014
  Innlegg
  11
  Tagget i
  0 Innlegg

  Restaurere Tandberg Fasett

  Har nettopp skaffet meg et par nydelige sorte Fasett-høytalere. Har koblet dem opp på TR2075 og de låter ganske bra, men temmelig slappe i bassen ja. Har ikke åpnet dem enda, men regner med de kan trenge litt service på basshøyttalerne. Er det noen som har noen tips til restaureringsarbeidet:

  1. Malingssprut. Mikroskopiske flekker med hvitmaling. Antagelig bare jeg som ser dem, men bort skal de. Prøvde med white spirit, men det fungerte dårlig og mattet litt ned originalfargen.
  2. Skummet mellom de to høyttalerdelene er dårlig. Tips til hva jeg kan erstatte med.
  3. Det grå trekket i fronten er ødelagt. Regner med at jeg ikke bare kan kjøpe noe hvilket som helst grått stoff og erstatte med?
  4. Tips til hva som bør gjøres inni høyttalerne?
  Navn:   _DSC0018.jpg
Visninger: 2535
Størrelse: 127.4 KbNavn:   _DSC0019.jpg
Visninger: 3801
Størrelse: 76.5 Kb

 2. #2
  Hifi-entusiast Hæææ's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2014
  Innlegg
  143
  Tagget i
  0 Innlegg
  Stilige høyttalere.Søk på google så finner du info.
  Stereoanlegg med platespiller og to separate høyttalere.

 3. #3
  Medlem
  Ble medlem
  Nov 2014
  Innlegg
  11
  Tagget i
  0 Innlegg
  Takker ;-) Jeg er nok ikke god nok til å google. Fant egentlig ikke noe matnyttig. Har kanskje ikke googlet med riktig søkebegrep.

 4. #4

 5. #5
  Medlem
  Ble medlem
  Nov 2014
  Innlegg
  11
  Tagget i
  0 Innlegg
  Takker og bukker! ;-) Jeg har vært innom flere av de trådene, men et par av dem har jeg ikke sett før. Uansett så finner jeg ikke svar på de tre spørsmålene jeg hadde i første innlegg, spesiellt om dette med å finne egnet stoff til fronten (ikke vanskelig å finne grått soff, men når det skal være i fronten på en høyttaler kan en vel ikke bruke hva som helst?) Og så den skumstripa som er mellom de to høyttalerdelene, jeg får dra innom et skumgummiutsalg og se om de har noe grå skumplast som kan skjæres til.

  Når det gjelder malingsflekkene så prøvde jeg flekke over med svart tusj. Det fungerte bra, men tusjen var litt for blank. Nå drar jeg ut og kjøper svart matt spraylakk, og en fin pensel og prøver flekke over med det.
  Siste redigert av Fjellvang; 07.11.2014 kl. 10:23.

 6. #6
  Medlem
  Ble medlem
  Jun 2018
  Innlegg
  9
  Tagget i
  0 Innlegg
  Når det gjelder malingflekkene er nok omlakkering eneste vei. Om du gjør det selv eller demonterer de og får gjort det profesjonelt.https://elektronikk-service.no Reparerer Tandberg.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed