Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak barathsec's Avatar
  Ble medlem
  May 2012
  Sted
  Der hvor gjøken alene galer i full Stereo
  Innlegg
  1,239
  Tagget i
  0 Innlegg

  "Nye" Stereo komponenter vs "vintage" komponenter.

  Hei, leste en liten sammenlignings test av en 1988 mod Accuphase cd spiller kontra en noe "yngre" og det fikk meg til å lure på om det er noen her inne på forumet som har testet selv forskjellene på f.eks cd spillere fra endel år siden kontra de som selges idag, tenker da det rent lydmessige og ikke det tekniske? er alt bedre idag??
  rene ører lytter bedre enn skitne...!

 2. #2
  Hifi Freak Pesquera's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2005
  Innlegg
  1,381
  Tagget i
  0 Innlegg
  Jeg solgte en Meridian 508.24 fra 90-tallet som vansmektet i stueanlegget og ikke hadde vært i bruk på flere år. Den ble selvsagt testet før avsending, og jeg synes ærlig talt at det lød overraskende bra, litt bakpå muligens, men med en svært homogen og informativ presentasjon og jeg begynte å lure på hvorfor jeg pensjonerte den.
  Isolert sett var den helt grei, men falt igjennom sammenlignet med en dCS P8i (som igjen ble distansert av en dCS Debussy). Pointet mitt er at dersom en ikke vet bedre, så kan en gammel CD spiller fungerer aldeles utmerket, og det tror jeg også er tilfelle med Accuphase. Merk for øvrig at Accuphase kan ha en varm signatur som betoner helhet fremfor analyse.
  Garrard 401 - Aphelion Behrens - SAEC WE 407/23 - Decca London Super Gold - Audio Research SP-8: It's one louder...

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed