"Nye" Stereo komponenter vs "vintage" komponenter.

barathsec

Hi-Fi freak
Ble medlem
22.05.2012
Innlegg
1.275
Antall liker
585
Sted
Der hvor gjøken alene galer i full Stereo
Torget vurderinger
9
Hei, leste en liten sammenlignings test av en 1988 mod Accuphase cd spiller kontra en noe "yngre" og det fikk meg til å lure på om det er noen her inne på forumet som har testet selv forskjellene på f.eks cd spillere fra endel år siden kontra de som selges idag, tenker da det rent lydmessige og ikke det tekniske? er alt bedre idag?? :cool:
 

Pesquera

Hi-Fi freak
Ble medlem
25.08.2005
Innlegg
1.381
Antall liker
75
Torget vurderinger
11
Jeg solgte en Meridian 508.24 fra 90-tallet som vansmektet i stueanlegget og ikke hadde vært i bruk på flere år. Den ble selvsagt testet før avsending, og jeg synes ærlig talt at det lød overraskende bra, litt bakpå muligens, men med en svært homogen og informativ presentasjon og jeg begynte å lure på hvorfor jeg pensjonerte den.
Isolert sett var den helt grei, men falt igjennom sammenlignet med en dCS P8i (som igjen ble distansert av en dCS Debussy). Pointet mitt er at dersom en ikke vet bedre, så kan en gammel CD spiller fungerer aldeles utmerket, og det tror jeg også er tilfelle med Accuphase. Merk for øvrig at Accuphase kan ha en varm signatur som betoner helhet fremfor analyse.
 
Topp Bunn