ITT TL250 Compact

baluba

Æresmedlem
Ble medlem
18.02.2009
Innlegg
24.590
Antall liker
15.155
Sted
Kopervik og Bergen
Torget vurderinger
1
En venninne har noen små 3L transmisjonslinje-ht fra ITT som heter[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] [/FONT]TL250 Compact. Jeg har aldri vært hjemme hos henne og hørt dem, så jeg lurer litt på om noen av dere kjenner til de små tassene. Relativt kostbare småhøyttalere fra 1977, og skal visstnok være bestykket med gode elementer ifølge en omtale på en dansk nettside.

Kan det være en grei partner til Naim UnitiQute?

img6968.jpg
 

Robin

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
10.02.2007
Innlegg
173
Antall liker
36
Torget vurderinger
3
Jøss! Et par sånne har jeg og :) Har aldri funnet ut så mye om de, men syns de så artige ut når jeg fant de for en 50-lapp i en gjenbruksbutikk for et par år siden. De låter ikke værst, og ihvertfall tatt størrelsen og alderen tatt i betraktning. De er solid bygd og jeg liker utseendet på de godt. Diskanten husker jeg kunne bli litt slitsom på noe utstyr, men jeg har dessverre aldri hørt noe Naim. Hvis den ikke låter for skarpt kan det være verdt et forsøk.

Jeg har en mistanke om at diskanten kunne blitt bedre av et filterkondensator-bytte. Men det å komme inn i disse uten å ødelegge noe er ikke så enkelt siden frontgitteret er limt, så de har blitt stående som de er inntil videre.
 

baluba

Æresmedlem
Ble medlem
18.02.2009
Innlegg
24.590
Antall liker
15.155
Sted
Kopervik og Bergen
Torget vurderinger
1
Det er en venninne som eier dem, og jeg har ikke hørt dem selv. Hun ønsker å forenkle anlegget til noe lite og vellydende, og det er derfor mulig hun beholder høyttalerne. Hun syntes UnitiQute virker som en interessant løsning med den innebygde DAC-en og streaming. Er de lettdrevne? Det kan jo virke som om de er interessante sammen med en EL34-basert forsterker. Og det har jo jeg, så jeg tenkte å kanskje legge inn et bud hvis hun vil kvitte seg med dem. Litt mer enn en halv hundrelapp er det nok verdt.

Noen andre som har noen erfaringer med dem?
 
Topp Bunn