Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Helt fersk
    Ble medlem
    Nov 2012
    Innlegg
    1
    Tagget i
    0 Innlegg

    Tandberg H10: Unormalt lavt volum i LF del (RIAA)

    Hei!

    Som tittelen sier har jeg problemer med min kjære Huldra 10.

    Har i dag en en platespiller tilkoblet, men det mangler både volum og 'trøkk'.
    Problemet er isolert til LF delen.
    Den gamle TR200n er suveren i forhold, og det er jo ikke bra.

    Har dere noen tips?

    Er ikke redd for å skru, men er heller ikke fremmed for å sende den til fagfolk.


    Mvh
    Cerwell

  2. #2
    Hifi-entusiast
    Ble medlem
    Dec 2007
    Sted
    Oslo
    Innlegg
    490
    Tagget i
    0 Innlegg
    Har den en bryter for valg av keramisk eller dynamisk PU ….
    MVH Jan Holm.

  3. #3
    Hifi-entusiast rveum's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2005
    Innlegg
    298
    Tagget i
    0 Innlegg
    Er feil bare på Riia del så kan det være tantal kondensatorer som sitter rundt Riia IC, har opplevd denne feil på min H10
    Stue anlegg Tandberg 4038 pre&nbsp; Doxa 140 Singnature<br />Vintage anlegg Rotel RX 1603 Sony X339ES<br /><br />Har også Tandberg Huldra 2,4,6,8,9,10,11&nbsp; TR200 TR1000, TR 1010, TR 1040, Sølvsuper 2,5,10,11,12C og en del annet morro.

Tags for denne Tråden

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed