Sansui AU-9900, riaa-problemer

  • Trådstarter Kleine Freiheit
  • Startdato
K

Kleine Freiheit

Gjest
Hei alle sammen.


Har lest med her en stund, men har ikke hatt noe vintage (bortsett fra platespillere) før inntil kort tid siden: Jeg kjøpte denne forsterkeren og er strålende fornøyd :)
Både lyden og byggekvaliteten er fantastisk, men et problem er dessverre oppstått: Jeg merket i dag at riaa-delen svikter. Lydstyrken i venstre kanal er blitt mye lavere enn høyre. Sammenlignet med eksternt riaa og andre kilder over linjeinngangene er lydstyrken i seg selv også lavere enn over eksternt riaa, uansett gain-setting på forsterkeren (2-4-8mv). Jeg har ikke sammenlignet lydsstyrke med eksternt riaa tidligere, kanskje er lydstyrken på det interne uansett lavere.

Tror dere at dette er noe som kan fikses på en forholdsvis enkel måte? Er ikke teknisk begavet i det hele tatt, vil i tilfelle sjekke med verksteder om det kan fikses for en OK pris.

Setter pris på all hjelp :)

Mvh
Bollis
 

Kjell_Kranzberg

Hi-Fi freak
Moderator
Ble medlem
08.03.2005
Innlegg
3.385
Antall liker
3.403
Torget vurderinger
0
Har du rengjort alla kontakter och sprayat med elektronikrens i eventuella omkopplare?
 
K

Kleine Freiheit

Gjest
Nei, har jeg ikke gjort. Slo av og på forsterkeren tidligere, nå fungerer den som normalt. Skal gå over og rense med litt Kontakt 60, kan nok være en dårlig kontakt et eller annet sted.

Mvh
Bollis
 
Topp Bunn