Prior 12 FM Radiokabinett

Authon

Hi-Fi interessert
Ble medlem
14.02.2009
Innlegg
85
Antall liker
0
Noen som vet ca.pris på dette kabinettet?det fungerer 100 %,og er med båndopptager også.(usikker om virker)

Ok lyd synes jeg.
 

rveum

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
29.06.2005
Innlegg
298
Antall liker
21
Torget vurderinger
3
Pris på kabinett kommer ann på hvor fint møbelet er, om radio virker er sekundert, den kan reparerers.
Men siden radio kabinett tar mye plass så er disse nesten umulig å selge så jeg anta verdi er mellom 100 og 500 for dette nå du tar deg av frakt.
 

Authon

Hi-Fi interessert
Ble medlem
14.02.2009
Innlegg
85
Antall liker
0
Det er ialfal ikke verdt noe under 500 kr.et kabinett som er 40 år gamelt og nesten strøkent er ikke lett å finne.og de jeg har solgt har sjeldn gått for under 800 kr.og umuli å selge stemmer ikke,de er ganske ettertraktet mener nå jeg
 

rveum

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
29.06.2005
Innlegg
298
Antall liker
21
Torget vurderinger
3
På NRHF auksjon har det blitt budt fram strøkne kabinetter, men ingen av disse har blitt solgt og utrop var 100.
Har også sett mange kabinetter som har ligget på Finn lenge uten slag.
Det er fine møbler, men de må finnes plass til disse og derfor er det liten etterspørsel etter kabinetter i markedet.
Jeg har selv et Strøknet Sølvsuper 6 FM kabinett som må stå på boden for at jeg ikke har plass til det.
 

Rune.U

Overivrig entusiast
Ble medlem
15.10.2006
Innlegg
1.054
Antall liker
15
Man kan jo gjerne både ønske og tro,men dessverre er verdi på slikt,med noen få unntak,verd ; nesten ingenting.Ettertraktede er de dessverre ikke.Dessverre fordi de dermed går tapt,og verdifull industrihistorie med dem.
Det stemmer som over nevnt at de aller,aller oftest går for rundt og + - 500 kr,mot henting.
Unntakene i Norge er noen få Tandbergkabinetter (Huldra 2 m platespiller og klokke,H 4,og H 5 i noen utgaver. Av utenlandske som kan oppnå høye priser er det vel noen få Blaupunkt som skiller seg særlig ut i de senere år.Av andre merker finnes det også untak,men de er få, og da er det som oftest snakk om direkte skjeldne møbler,med avanserte utskjæringer osv.
Det står et slikt i entreen på Norsk Radiomuseum i Selbu, for de som er interessert i slikt.Det har også TV.Noe som i de fleste tilfeller betyr at kjøperen nesten må motta betaling for å hente det!

Et Priorkabinett/priorprodukt (Ikke egg eller kylling,selv om det etterhvert ble det det den avdelingen skulle stelle med) er et lisensprodukt i tillegg.Dvs at Prior var samvirkelaget`s eget merke.Litt som at elektroverktøyet fra Biltema også er produsert av andre fabrikker,og at Biltema kun kjøper utstyret,og retten til å sette sitt eget merke på det,så gjorde samvirkeavdelingen Prior,det samme.
Prior hadde mange andre leverandører,som bla. Radionette på båndopptakere,og bla.David Andersen (ja,det er det samme firmaet som driver i smykker i dag) på radioer.

Prior er derfor ikke særlig høyt verdsatt blandt samlere,men det er jo litt pussig lell da,fordi modellene slett ikke var indentiske med de produsentene laget under egen vignett.Så de var unike på sitt vis likevel,og derfor burde de vært høyere verdsatt blandt samlerne.

Får du en tusing for et fungerende eks,så har du flaks,men regn ikke med mer enn ett par hundre.-Og det er uansett om det er strøkent eller ikke.Dessverre,sånn er`e bare!

Mvh Rune
 
Topp Bunn