Acoustic Research AR-LST finnes slike eiere på dette forum?

gunnarius

Medlem
Ble medlem
14.07.2006
Innlegg
30
Antall liker
0
Har nylig kjøpt meg to par Acoustic Research AR-LST høyttalere fra tidlig 1970-årene. Virkelig "fragmenter" fra en svunnen tid, som må stelles godt med for å komme tilbake til sin ungdom.

Finnes det forumister som besitter slike klenodier. Og som eventuelt kan være interessert i å utveksle tilhørende deler?

Både AR-3a og AR-LST m/tilbehør har jeg ikke sett omsatt her på sentralen gjennom de år jeg har fulgt handlemønsteret til medlemmene. I grunnen litt rart da begge modeller var high-end på sin tid. OK - utviklingen har gått fremover. Men min foreløpige holdning er at både AR-3a og AR-LST duger den dag i dag.

Dersom noen sitter med og benytter til sin lytting nevnte modeller, og eventuelt har deler for utveksling, vennligst sleng inn et innlegg.
 

Barbaresco

Hi-Fi freak
Ble medlem
23.03.2006
Innlegg
2.915
Antall liker
575
Gratulerer så meget med innkjøpet!

Jeg har et par AR-3a som var i fin stand helt til jeg utsatte dem for DVD-testplaten The Calibrator. Da sprakk kantopphenget i biter under noen heftige basstoner, det var selvsagt morkent etter over 30 år. Så pass på!

Søker derfor etter nye kantoppheng til disse. AR var toppen på 60-og 70-tallet, og har holdt seg temmelig bra, synes jeg.
 

gunnarius

Medlem
Ble medlem
14.07.2006
Innlegg
30
Antall liker
0
Det er ikke til å unngå at skumopphenget må skiftes etter to-tre tiår. Jeg må gjennom den samme prossen selv.

Trenger du deler til AR-3a finnes et firma på ebay som heter Vintage AR parts and service. De har det meste i fra fronter med trekk til løse komponenter.

Tror jeg handler skumoppheng hos et annet ebay firma som kalles GeoAli Vintage Stereo and more. Ett par med oppheng kommer her på ca. 180-190 ,- inkl frakt. Da blir det også tollfritt (undre grensen på 200,-). Med litt forsiktighet lar dette seg greit gjøre selv.
 
Topp Bunn