Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem gunnarius's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2006
  Innlegg
  30
  Tagget i
  0 Innlegg

  Acoustic Research AR-LST finnes slike eiere på dette forum?

  Har nylig kjøpt meg to par Acoustic Research AR-LST høyttalere fra tidlig 1970-årene. Virkelig "fragmenter" fra en svunnen tid, som må stelles godt med for å komme tilbake til sin ungdom.

  Finnes det forumister som besitter slike klenodier. Og som eventuelt kan være interessert i å utveksle tilhørende deler?

  Både AR-3a og AR-LST m/tilbehør har jeg ikke sett omsatt her på sentralen gjennom de år jeg har fulgt handlemønsteret til medlemmene. I grunnen litt rart da begge modeller var high-end på sin tid. OK - utviklingen har gått fremover. Men min foreløpige holdning er at både AR-3a og AR-LST duger den dag i dag.

  Dersom noen sitter med og benytter til sin lytting nevnte modeller, og eventuelt har deler for utveksling, vennligst sleng inn et innlegg.

 2. #2
  Hifi Freak Barbaresco's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2006
  Innlegg
  2,444
  Tagget i
  0 Innlegg

  Acoustic Research AR-LST finnes slike eiere på dette forum?

  Gratulerer så meget med innkjøpet!

  Jeg har et par AR-3a som var i fin stand helt til jeg utsatte dem for DVD-testplaten The Calibrator. Da sprakk kantopphenget i biter under noen heftige basstoner, det var selvsagt morkent etter over 30 år. Så pass på!

  Søker derfor etter nye kantoppheng til disse. AR var toppen på 60-og 70-tallet, og har holdt seg temmelig bra, synes jeg.
  Alt for Piemonte

 3. #3
  Medlem gunnarius's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2006
  Innlegg
  30
  Tagget i
  0 Innlegg

  Acoustic Research AR-LST finnes slike eiere på dette forum?

  Det er ikke til å unngå at skumopphenget må skiftes etter to-tre tiår. Jeg må gjennom den samme prossen selv.

  Trenger du deler til AR-3a finnes et firma på ebay som heter Vintage AR parts and service. De har det meste i fra fronter med trekk til løse komponenter.

  Tror jeg handler skumoppheng hos et annet ebay firma som kalles GeoAli Vintage Stereo and more. Ett par med oppheng kommer her på ca. 180-190 ,- inkl frakt. Da blir det også tollfritt (undre grensen på 200,-). Med litt forsiktighet lar dette seg greit gjøre selv.


Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed