Tandberg TA 2040 & Pioneer PL 550

norpimp

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.09.2005
Innlegg
310
Antall liker
4
Da jeg var på loftet i dag og skikket på hva som befant seg på loftet, kom jeg over noen nostalgiske saker som kunne virke veldig spennende:

- En pioneer PL 550 platespiller i perfekt stand, med en "helt ny" stift, så vidt blitt testet. fikk beskjed av "hjemmet" at den hadde kanskje bare blitt flyttet på kanskje 5 ganger siden den ble kjøpt(kjøpt ny i 79/80). Stiften er kanskje 8 år gammel, men brukt kanskje 20 timer tilsammen, da utstyret har stått i ro siden kenwood anlegget kom i bruk i huset... Stiften kan jeg legge ut bilder av seinere...

- En Tandberg TA 2040 stereo forsterker kjøpt samtidig som platespilleren. Ikke blitt bevegd mye på den heller, men platespillerutgangen på den er gåen, derfor ikke brukt siste 15 årene... Ellers i perfekt stand(utifra hvor gammel den er )

Det jeg da lurer på:
- Er det noen verdt dette her?
- Er platespilleren bedre enn det man kan finne på markedet i dag, og eventuelt bedre enn platespilleren jeg har fra før av: Denon DP 297
- Hvordan skal jeg få platespilleren til å fungere i mitt oppsett? Et RIIA trinn trengs kanskje?

Er helt blank på dette området, og trenger virkelig en god del hjelp på dette området!! Bilder kan legges ut så snart jeg får lånt meg et kamera og får tatt noen bilder.
Visste ikke helt hvor jeg skulle poste det, men tar sjansen her

Mvh
Simon
 

PAR

Overivrig entusiast
Ble medlem
02.04.2006
Innlegg
542
Antall liker
1
TR 2040 kan du kanskje få igjen rundt 2000 NOK for. Siden RIAA-trinnet er defekt, synker nok verdien litt. TR 2040 har ett bra RIAA-trinn, og er faktisk sjelden dette ryker? Bakkdelen med TR 2040 og radioer av samme generasjon, er dens litt skarpe lyd. Må derfor brukes med de rette høytalerne. Radiodelen er flott, og hevder seg blant de "store gutta".
 

norpimp

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.09.2005
Innlegg
310
Antall liker
4
tror ikke det er noe gale med den egentlig, bare jeg om er litt inkompentent og husker dårlig... Men hvor bær jeg legge den ut da for salg?
 
Topp Bunn