Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    dtddiver
    Guest

    Sølvsuper 10 virker kun i mono

    Har en slik stående som kun virker i mono. Ved stereo spraker det veldig. Noen som kjenner til slike og ev hva som kan være galt?

    Ev; er det noe sted som reparerer slike?

  2. #2
    Hifi-entusiast
    Ble medlem
    Oct 2007
    Innlegg
    357
    Tagget i
    0 Innlegg

    Sølvsuper 10 virker kun i mono


    Tor Modalen i Oslo(firma:TELETOR) reparerer Tandbergprodukter.

    aloz

  3. #3
    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    Oct 2006
    Innlegg
    1,052
    Tagget i
    0 Innlegg

    Sølvsuper 10 virker kun i mono

    Håper du mener ved stereoforsterkning med annet enn radio,for det er ikke FM-stereo dekoder (originalt) i disse.Skraping i lyden ellers kan skyldes ukontakt/støv i brytere,gjerne mono/stereo-vender for den saks skyld.Skjekk også volum og balansepot/knapper.Det kan godt være de trenger en dæsj elektroolje.Dette er ganske kurant å gjøre selv,men ikke overdriv oljebruket,og husk å vri/trykke knottene maaaange ganger etter oljing.Vent med å sette på strøm ca en halvtimes tid etterpå.Om ikke dette skulle hjelpe,så ville jeg gått for teletor.no jeg også.
    Mvh Rune

  4. #4
    dtddiver
    Guest

    Sølvsuper 10 virker kun i mono

    Tusen takk for hjelpen; skal forsøke å se på det selv og ev høre men noen som er mer kunnskapsrike enn meg hvis jeg ikke får ordnet det.

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed