Hei!

Er ny her på forumet, så vær snille mot meg *hehe

Lurer på om det er noen som har sett denne forsterkeren før..? Har lett litt rundt på nettet, men finner ikke noe særlig informasjon om den, annet enn denne websiden: www.lecson.com

Det står at den er designet av Boothroyd Stuart..Spesiell sak, lurer på om den kanskje er verdifull?!

Jeg har kun effektforsterkeren (den runde delen) som heter Lecson AP3.

Legger ved et par bilder:

På AVforum fikk jeg disse to adressene:

http://www.audioasylum.com/forums/vi...ages/8109.html
http://www.thevintageknob.org/THEVAU...N/LECSON.html#

Grunnen til at jeg lurer på om dette er noe av verdi, er fordi jeg har funnet denne på dynga. *Da jeg fant den og fikk den hjem, fikk jeg ikke noe lyd ut av den, så jeg åpnet den og fant dårlig kontakt i et relè...Jeg loddet dette, og fikk da klar og fin lyd av den ene kanalen, men den andre kanalen skurret ved litt høyere volum...Etter det har jeg ikke gjort noe med den, den bare står her..Har ikke hjerte til å kaste den, siden den er så spesiell..

Nå har ikke jeg preamp'en da, så måtte lage til en egen ledning med tilkobling som ble veldig jalla, men den ene kanalen spilte på tross av dette, meget klar og fin lyd, så dumt at den andre kanalen er litt kranglete Forresten fant jeg 4 store glassikringer inni den også, hvis jeg husker riktig så var 2 av disse gåene, men de byttet jeg.. Saken veier forresten 7 kg på badevekta :P Og jeg har funnet ut at det var en mindre effektforsterker også, så jeg har den kraftigste, med kjølevifte på toppen.


Mvh Tomzern