Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem gunnarius's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2006
  Innlegg
  30
  Tagget i
  0 Innlegg

  Info til alle Altec Lansing vintage frelste

  Som et resultat av min søking etter svar vedrørende Altec Lansing (Voice of the Theatre A, kom jeg tilfeldigvis på nettet over et firma i Australia som heter CPC Production Services. Direktør og lydtekniker (Murray Keidge) ser virkelig ut til å være lommekjent med Altec Lansing vintage høyttalere. Både hva angår PA- og Hi-Fi anvendelse.

  På sin hjemmeside skriver de blant annet: " We are committed to supporting and servicing the Altec Lansing community throughout the world."

  Etter å ha sett bildene av driveren og numrene, som angitt ved siden av membranen, var svaret der umiddelbart. Til andre som trenger membran (diaphragm), horn etc., jeg er rimelig sikker på at han hjelper. Enten med angår assistanse eller leveranser.

  Selv regner jeg med å bestille 35480 membranen, som han sier er regnet som såkalt verdens beste til hi-fi bruk. Ellers rangerer han 26420, 50 watt "pascalite" diaphragm høyt. Prisen for begge vil være ørlite i overkant av $300AU (per par) inkl. frakt.

  Den servicen jeg fikk føltes riktig å dele med andre Altec Lansing vintage fans. Nå er det sikkert flere av de kyndige her på forumet som kjenner til dette firmaet.

  Jeg gjorde det ikke - og hvilket hyggelig bekjentskap.

 2. #2
  Hifi-interessert
  Ble medlem
  Jul 2005
  Innlegg
  96
  Tagget i
  0 Innlegg

  Info til alle Altec Lansing vintage frelste

  Dette var nyttig informasjon. Her er også en: http://www.greatplainsaudio.com/

 3. #3
  Hifi Freak Rune S's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2002
  Innlegg
  3,901
  Tagget i
  0 Innlegg

  Info til alle Altec Lansing vintage frelste

  Takk for info Gunnarius!
  Tror jeg skal gå over 288 driverene mine å få de satt i skikkelig stand.
  Great Plains Audio som oldman linket til er etter hva jeg har forstått de som kjøpte opp det meste av originale reservedeler til vintage Altec ting.
  Ellers har Per Grov ( ? ) i Oslo,husker ikke hva firmaet heter ,ganske god oversikt siden de var eller fortsatt er importør av Altec til Norge.Han skiftet kon til meg på en 515B 15" jeg har liggende.
  Mvh
  Rune

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed