Info til alle Altec Lansing vintage frelste

gunnarius

Medlem
Ble medlem
14.07.2006
Innlegg
30
Antall liker
0
Som et resultat av min søking etter svar vedrørende Altec Lansing (Voice of the Theatre A8), kom jeg tilfeldigvis på nettet over et firma i Australia som heter CPC Production Services. Direktør og lydtekniker (Murray Keidge) ser virkelig ut til å være lommekjent med Altec Lansing vintage høyttalere. Både hva angår PA- og Hi-Fi anvendelse.

På sin hjemmeside skriver de blant annet: " We are committed to supporting and servicing the Altec Lansing community throughout the world."

Etter å ha sett bildene av driveren og numrene, som angitt ved siden av membranen, var svaret der umiddelbart. Til andre som trenger membran (diaphragm), horn etc., jeg er rimelig sikker på at han hjelper. Enten med angår assistanse eller leveranser.

Selv regner jeg med å bestille 35480 membranen, som han sier er regnet som såkalt verdens beste til hi-fi bruk. Ellers rangerer han 26420, 50 watt "pascalite" diaphragm høyt. Prisen for begge vil være ørlite i overkant av $300AU (per par) inkl. frakt.

Den servicen jeg fikk føltes riktig å dele med andre Altec Lansing vintage fans. Nå er det sikkert flere av de kyndige her på forumet som kjenner til dette firmaet.

Jeg gjorde det ikke - og hvilket hyggelig bekjentskap.
 

Rune S

Hi-Fi freak
Ble medlem
13.04.2002
Innlegg
4.569
Antall liker
1.240
Torget vurderinger
11
Takk for info Gunnarius!
Tror jeg skal gå over 288 driverene mine å få de satt i skikkelig stand.
Great Plains Audio som oldman linket til er etter hva jeg har forstått de som kjøpte opp det meste av originale reservedeler til vintage Altec ting.
Ellers har Per Grov ( ? ) i Oslo,husker ikke hva firmaet heter ,ganske god oversikt siden de var eller fortsatt er importør av Altec til Norge.Han skiftet kon til meg på en 515B 15" jeg har liggende.
Mvh
Rune
 
Topp Bunn