Problemer med KEF107/KUBE

TNormann

Medlem
Ble medlem
25.03.2008
Innlegg
5
Antall liker
0
God kveld!

Jeg har et par med KEF Reference 107 som jeg har begynt å få litt trøbbel med, etter lang og tro tjeneste, og håper noen av dere kan hjelpe!

For det første har opphengene i bassen råtnet bort. Har fått høre at det er en del flinke folk i UK som kan hjelpe meg med dette. Noen her som vet hvem jeg kan søke råd hos, og hvordan jeg bør gå frem? Holder det å skifte oppheng, eller bør alle elementene byttes ut helt?


Videre har jeg et problem med KUBEen som hører til disse. Når den var koblet til: forforsterker --> signal in, kube --> signal out, kube --> effektforsterker - så kom det en intens brumming fra høyre basskanal. Kan rett og slett si at bassen "gikk vill". Etter litt fikling frem og tilbake fant jeg ut at dette ikke ser ut til å skyldes noen andre kabler eller annet elektrisk støy, og dette forsvant dessuten når jeg koblet høyre kanal via "tape out" på KUBEen. Antar at det er en feil et eller annet sted på en krets inne i KUBEen, men utover det har jeg ingen aning, og håper derfor virkelig at det er noen her som vet hva jeg kan gjøre med dette.


På forhånd takk for alle svar!


Mvh,
Thomas Normann
 

J.Rasmussen

Overivrig entusiast
Ble medlem
14.01.2007
Innlegg
557
Antall liker
182
Sted
Sandnes
Torget vurderinger
10
Ta kontakt med Roar Malmin tlf 92211000 han holder til i oslo og har vært borti disse høyttalerene en gang eller 2. ;D
Regner med at han kan fikse dette for deg.
 
Topp Bunn