Sony STR 7015

pstraums

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.05.2007
Innlegg
1.413
Antall liker
118
Sted
Flateby
Torget vurderinger
1
På Audiokarma kan du finne noen synspunkter på den.. Den er ikke så KRAFTIG, ser ut til å være Sonys minste radioforsterker. Jeg så (tipper jeg) samme annonsen som du responderte på, og vurderte å slå til, mest fordi den er så PEN.. og hvis den er i klasse med baby marantz og noen av de andre GODE småreceiverene back then, så har du sikkert gjort et kupp, men tror ikke du skal kjøre den på dine Sonab eller SM ? låter sikkert ålreit, men den har sikkert ikke baller nok til å få det BESTE ut av dem ?

oder was? U tell US :)

Mvh: PerS


http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=126505&highlight=sony+str-7015
 

Kjell_Kranzberg

Hi-Fi freak
Moderator
Ble medlem
08.03.2005
Innlegg
3.362
Antall liker
3.354
Torget vurderinger
0
Ja du Pstraums...
Den låter inte dumt i alla fall...

Uteffekten ligger runt 2 x 15 W, har jag läst på internet. Max effektförbrukning anges på baksidan: 160 W. Verkar rimligt med 2 x 15 W utifrån den.

Bilden ovan visar inte mitt exemplar. Den bilden är tagen från webben. Bilderna här under visar däremot mitt exemplar.

Jag "hittade" mitt hos en arbetskamrat; ute i hans lada långt ute på landet. Där har denna lilla receiver haft ett hårt liv. Syns allt damm på bilderna?

Slutsteget är helkomplementärt och dc-kopplat. Vad jag kan se är det en diff-koppling på ingången och i övrigt enklast tänkbara konstruktion.
Men det kan ju låta bra ändå...
Jag kopplade upp den till mina Luxor 8071 Transmissionline (inte Sonab!) och jag måste säga att resultatet blev riktigt vettigt. Luxorhögtalarna är lättdrivna.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om denna lilla receiver. Ca 2 x 15 W, en hel näve elektrolyter i signalvägen och en dubbel-nätelektrolyt på 2 x 3900 uF. Det borde väl låta rätt mediokert. Men jag sitter här och är förvånad över hur bra den låter tillsammans med mina Luxor 8071 Transmissionline. Karaktären är "röraktig", mjuk men ändå detaljerad och det svänger; och det är väl inte så illa.
Eller är det jag som inte fattar att det låter xxx...



 

lars-chr

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
24.12.2005
Innlegg
301
Antall liker
104
Jeg har en Sony 7025L, altså "storebroren" til 7015. Den har skremmende godt mottak på FM og lyden er riktig så bra med hodetelefoner. Jeg har ikke prøvd den med vanlige høyttalere da jeg bruker den som soveromsanlegg (sammen med den tilhørende platespilleren og en Tandberg TCD310 MkII), og musikkspilling om natten på vanlige høyttalere er ikke så populært. Jeg fant forøvrig forsterkeren og platespilleren i en container, og begge deler fungerte da jeg fant det.
 
Topp Bunn