Tr 2055

HSE

Fersking
Ble medlem
24.01.2006
Innlegg
2
Antall liker
0
Har en tandberg tr 2055, den spiller ikke balansert når den er kald. Det må være en termisk feil, men hvilke komponenter kan ha denne feilen ?

Som nevnt i et tidligere innlegg, er det lurt å lodde om alle jordingspunkter + jordskinnen på 2075 og 2080.
Gjelder dette også 2055?

Helt til slutt, når jeg spiller cd, ser det ut til at det er noen slags feilbehandling av basssignaler. Ettersom basselemntetne jobber mye med "ikke hørbare" basssignaler. Det er synlig på bass elementene. ( ser nesten ut som en platespiller som ikke er skjermet )
 

PAR

Overivrig entusiast
Ble medlem
02.04.2006
Innlegg
542
Antall liker
1
Helt til slutt,  når jeg spiller cd, ser det ut til at det er noen slags feilbehandling av basssignaler. Ettersom basselemntetne jobber mye med "ikke hørbare" basssignaler. Det er synlig på bass elementene.            ( ser nesten ut som en platespiller som ikke er skjermet )
Det sitter vel hig og low -filtere på denne også? Trykk inn lowfilter. Da vi ikke PU plukke opp "ikke hørbar" støy fra drivverk. Akustisk tilbakekobling mellom høytalere og pick-up elimineres også. Benytter du "loudnes" vil denne bevegelsen i elementene forsterkes ytterligere.

OBS: Det var med CD-spiller, prøv dog med filter  ;D
 

2055

Medlem
Ble medlem
05.10.2006
Innlegg
15
Antall liker
0
hej!

Jeg har også en tr 2055, der ikke er helt i orden. Den kan spille i lang tid uden problemer, for derefter at falde ud i venstre kanal, og være umulig at få liv i? Kunne det også være de jordingspunkter? Hvor sidder de? Er lidt ny til at reperare, men vil meget gerne lære, så jeg kan få den op at køre igen :D

-Thomas
 
Topp Bunn