Perreaux

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.935
    Antall liker
    753
    Jeg fant ikke noe vennetråd for dette New Zealand merket, så da våger jeg å starte en.

    Ikke bare fordi jeg selv har tre Perreaux-bokser i oppsettet mitt, men også fordi det ser ut til at merket er litt i vinden for tida (se opp for reviews i tiden fremover). Grei norsk importør er det også :)

    Perreaux er for øyeblikket kanskje mest kjent for sine integrerte forsterkere med mulighet for innebygd DAC og RIIA. Jeg har riktignok ingen forsterker fra dem, men har RIIA og DAC samt akkurat kjøpt et ganske heftig cd-drivverk. Synes alt dette fungerer veldig bra i mitt oppsett.

    Fant et messebilde med div. Perreaux-bokser (bl.a. drivverket sammen med en 250 w. forsterker, og en cd-spiller uten display(!)):



    Er vel noen på forumet som har erfaring med Perreaux. Del dem gjerne i denne tråden :)
     

    Vedlegg

    forman

    Medlem
    Ble medlem
    04.11.2010
    Innlegg
    45
    Antall liker
    10
    Sted
    Lille Berlin
    Den eneste erfaringen jeg har med Perreaux, er at jeg har en ECD2, EP og en E160 stående. E160´n er mer eller mindre vrak, siden det er ting som tyder på at produsenten har glemt å vaske/rense kretskort etter lodding. Bruk av loddepasta/loddevann er vel og bra, men når det ikke blir renset ender det med grin etter noen år.
    Ikke bare er lyden denne gir fra seg grusom siden det høres ut som om høytalerene er koblet direkte til et 220v stikk... den klarte også å ødelegge begge OPA627 op-ampene i DAC´n min.

    Jeg har kontaktet Perreaux ang. dette, men de nektet å godta at det har noe med produksjonsfeil å gjøre. De mente at jeg hadde brukt forsterkeren i et ekstremt fuktig klima, og at det nærmest ikke var noen grunn til å sende den inn. Det vill bare påføre meg ekstra kostnader ifb. feilsøking.

    At de ikke ville sende meg service-manual kommer neppe som noen overaskelse ... men den kunne jeg godt trengt. Spesielt siden de sier at jeg ikke vil ha noen nytte av å sende den inn.
    Den koster for mye til å kaste.. men jeg får ingenting gjort.

    Jeg legger ved noen bilder...
     

    Vedlegg

    L

    lyden

    Gjest
    Synd ikke Perreaux/evt Audioroyal ordner opp i "lodderotet" på komponentene som nevnt over ??

    Bruker selv for tiden en Perreaux éloquence 250i Integrated Amplifier med DAC-kort på mine (hold dere fast..) Sonus Faber Guarneri Memento , og det låter meeeeeget godkjent :)
    Produktet virker og meget godt "skrudd" i alle ledd. Bildet av trådstarter viser forsterker underst øverst på racket..
    mvh
    l.y
     

    torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.935
    Antall liker
    753
    Nåvel, et ørlite forsøk på å starte opp vennetråden på nytt, etter en heller treg start.
    Passer bra for meg nå siden jeg for øyeblikket har et komplett Perreaux-oppsett i stua:). Jeg har hjemlån på "the very same" pre/power-settet som ble omtalt i bladet Watt for litt siden. Dette kommer i tillegg til cd-drivverket jeg bruker til daglig samt ekstern RIIA og DAC (DAC-en vises ikke på bildet, men står oppå drivverket). Design-messig blir det litt miks siden det er elektronikk fra 3 forskjellige Perreaux-serier, men det ser slettes ikke ille ut i hvirkeligheten. Ganske stilig med det kompakte designet på pre/power - det skaper mye luft i mitt ellers litt trange rack (blir lett å koble ledninger).

    Legger ut noen bilder i første omgang, så kan jeg evt. si litt om lytterinntrykk etterhvert hvis interesse. Men jeg kan si at 100 Perreaux-watt (effekten er oppgitt til "bare" 100 watt) er ganske kraftige saker. På mine Marten Miles 3 ht. (91 db) bruker jeg i praksis bare ca. 1/4 av tilgjengelig volum fra pre. En plass mellom 1/4 og 1/2 begynner det å bli ubehagelig høyt litt avhengig av plate. Ved en feiltakelse prøvde jeg full guffe fra pre, og det prøver jeg ikke flere ganger!

    Sikkert bare jeg som er så dum, men ved utgangen på pre er det en liten "vaklevåren" switch som jeg trodde styrte om en skulle ha RCA eller balansert utgang til power. Jeg syntes det var naturlig å tenke slik siden det finnes en tilsvarende swich på inngangen til power hvor du velger RCA eller balansert inn. MEN switchen på pre ut er en "output level switch", hvor du velger om du skal "bypaste" volumkontrollen på pre eller ikke. Jeg klarte å sette den feil, og full guffe ut fra pre rett i power ble veldig HØYT. Anbefalles ikke.

    Jeg har dessverre ikke noe balansert (XLR) signalkabel liggende, så har kun testet med RCA mellom pre og power. Det er vel grunn til å tro at balansert er hakket bedre.

    Når det gjelder den innebygde DAC-en i pre. er ikke forskjellen på lyden sammenlignet med min eksterne DAC hårreisende fra CD-drivverket (jeg har ikke testet USB-inngangen). Men jeg synes min eksterne DAC gir litt mørkere lyd og litt bedre dynamikk. Den innbygde gir en litt "glattere" lyd. Men forskjellen er ikke stor.


    perreaux_small.jpg

    Perreaux i sol:cool:.


    perreaux_small2.jpg

    Baksiden av pre med RIIA på toppen.


    perreaux_small3.jpg

    En særdeles kompakt power, som til tross for størrelsen yter mange krefter.
     

    torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.935
    Antall liker
    753
    Perreaux er et lite merke, så ikke mye aktivitet i vennetråden.
    Men for å kompletere mitt forrige innlegg endte jeg opp med å kjøpe pre/power-settet:). I forhold til det jeg skrev over bruker jeg nå den innebygde DAC-en i pre. Jeg kom fram til at den totalt sett låt bedre enn den separate Perreaux-dac'en jeg brukte før. Den innebygde har en noe varmere og litt fyldigere klang.

    I tillegg har jeg kjøpt meg en ballansert signalkabel i sølv (fra det tyske merket B.M.C., som selges av samme importør som Perreaux) som jeg nå bruker mellom pre og power. Dette ga enda roligere/mørkere bakgrunn (spesielt fra cd), litt bedre romfølelse, og faktisk også litt bedre bass.


    perreaux_small4.jpg


    perreaux_small5.jpg
     

    torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.935
    Antall liker
    753
    Legger ut et par bilder fra messa i Munchen. Perreaux kommer nå også med en gulvstående høyttaler i Audiant-serien. Kosedyret er nok ekstrautstryr:).

    perreaux_mun1.jpg


    perreaux_mun2.jpg
     

    Cobra2

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.02.2003
    Innlegg
    4.980
    Antall liker
    1.055
    Sted
    Stavanger
    Torget vurderinger
    75
    Jeg fisket lenge etter en eldre pre på børsen, men gav opp, og handlet en nyere pent brukt SM6 fra NZ! Frakt var nesten rimeligere enn fra USA... (men pre ble nok litt dyrere...(nyere)) -tett opp mot 10k inkl. mva
    Må si meg fornøyd med investeringen, ekte fullbalanserte kretser i klasse-a, + praktisk i bruk. Skulle ønske at det var mer enn 1 bal. inngang, men det er et vanlig "problem" før du kommer opp i PassLabs-klassen...
     

    Vedlegg

    Kenol

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    27.09.2005
    Innlegg
    528
    Antall liker
    173
    Torget vurderinger
    12
    Hadde en gang en SM6p, fungerte godt den. Meget spesiell og kul remote som stod på hodet husker jeg.
    Har ikke forlatt produkter fra New Zealand ennå, fornøyd Plinius eier :)
     

    torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.935
    Antall liker
    753
    Ja, Perreaux har en del spesielle løsninger. Skal jeg pirke i grøten så er kanskje ikke alltid løsningene 100% knirkefrie, det er litt som om særheten kan ta litt overhånd til tider.
    Men jeg er uansett veldig fornøyd med min Perreaux-elektronikk. Jeg synes det er mye god lyd for pengene, Perreaux er ikke veldig dyrt i forhold til hva man får i mine ører. F.eks. fungerer komboen cd-drivverk og innebygd DAC i pre så bra at jeg har slått fra meg tanker om dyrere løsninger inntil videre i alle fall. Veldig behagelig og detaljert lyd fra cd, uten antydning til typisk "cd-lyd".
     

    Cobra2

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.02.2003
    Innlegg
    4.980
    Antall liker
    1.055
    Sted
    Stavanger
    Torget vurderinger
    75
    SM6 inside

    Slik ser det ut inni; ekte balansert "all-the-way"!... (noen film-kondiser & elektrolytter har blitt byttet til bedre typer)
     

    Vedlegg

    Mister Lager

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    13.10.2013
    Innlegg
    109
    Antall liker
    10
    Sted
    Borås
    Torget vurderinger
    3
    Jeg må melde meg på her jeg også skjønner jeg etter å ha fått koplet opp Perreaux SM6P og CD1P sammen med resten av anlegget mitt her. Fantastisk lyd! Nå er jeg på utkik etter en rimelig 350P, eller noe ala den fra Perreaux :rolleyes:
     

    torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.935
    Antall liker
    753
    Betviler ikke at det låter bra Mister Haugen, i alle fall i forhold til prislappen. Det fine med Perreaux er at du slipper å robbe banken nesten uansett hva du kjøper. Lykke til med jakten etter 350P - men de vokser neppe på trær tipper jeg.

    Selv er jeg fortsatt fornøyd med Perreaux. Riktignok lever riaa-en et litt farlig liv hos meg for tida siden jeg har bestilt meg en ny rør-riaa.
     

    Mister Lager

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    13.10.2013
    Innlegg
    109
    Antall liker
    10
    Sted
    Borås
    Torget vurderinger
    3
    Alt kan bestandig bli bedre torem, men i mitt anlegg var/er Perreaux SM6P og CD1P en klar oppgradering. Jeg har tidligere testet Musical Innovation MI11 og MI9 i mitt anlegg, men de matcher ikke det oppsettet jeg har nå. Selvsagt i forhold til mine personlige preferenser da. Sikkert andre som ville foretrekke MI-settet :)
    Dessverre er jeg redd du har rett når det kommer til å finne en 350P til en fornuftig penge, men før eller siden dukker det opp en rimelig sak til meg :D
     

    Olmais

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    04.11.2013
    Innlegg
    166
    Antall liker
    76
    Sted
    Tromsø
    Torget vurderinger
    8
    Får melde meg på her. Er blitt eier av en Perreaux èloquence 250i med innebygd DAC og RIIA. En forsterker som rett og slett høres virkelig flott ut. Den gir et stort og fantastisk lydbilde som strekker seg langt utover høyttalerne. Masse luft omkring instrumenter og stemmer. Trommer, gitarer og vokal høres naturlig ut og bassen er dyp og kontrollert. Det bare høres «rett ut» i mine ører. Her er det power til å drive det meste! Når den i tillegg har fantastisk byggekvalitet og også er meget brukervennlig så må en si seg rimelig fornøyd med kjøpet så langt.
     

    torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.935
    Antall liker
    753
    Høres bra ut Olmais. Beskrivelsen din kan minne om en rørforsterker, men i tillegg har du masse power som du sier. Jeg har bare cd-drivverket fra èloquence-serien, og den er jeg strålende fornøyd med. Alt av hard metallisk lyd fra cd forsvant hos meg når det drivverket kom på plass. Riktignok et lite minus at det støyer litt. Jeg kan tippe at èloquence-serien er hakket kvassere enn Audiant. Audiant synes jeg låter bedre enn de små boksene i Silhouette-serien (jeg har prøvd både Silhouette DAC og RIIA), så da blir det vel til at man også hos Perreaux får det man betaler for.
     

    torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.935
    Antall liker
    753
    Perreaux holdt en lav profil på hifi-messa i Munchen i mai. Kun div. komponenter utstilt i en krok. Legget ut et dårlig mobilbilde her. Om ikke annet viser det en del av sortimentet. Jeg kan vel si det slik at komponentene tar seg vesentlig bedre ut i stua enn hva dette bildet kan gi inntrykk av:).

    perreaux_small.jpg
     

    Olmais

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    04.11.2013
    Innlegg
    166
    Antall liker
    76
    Sted
    Tromsø
    Torget vurderinger
    8
    Perreaux holdt en lav profil på hifi-messa i Munchen i mai. Kun div. komponenter utstilt i en krok. Legget ut et dårlig mobilbilde her. Om ikke annet viser det en del av sortimentet. Jeg kan vel si det slik at komponentene tar seg vesentlig bedre ut i stua enn hva dette bildet kan gi inntrykk av:).

    Vis vedlegget 279373
    Masse godlyd samlet på ett brett torem. Har ikke hørt Audiant serien, men Perreaux slik jeg har forstått det og oppfatter det gir mye igjen for pengene så Audiant låter nok meget bra! Før jeg kjøpte min 250i hadde jeg egentlig kun hørt hva Perreaux-settet (Cd+pre) som Mister Haugen skaffet seg tilføyde hans oppsett. Det var en klar oppgradering som han selv skriver. Har tenkt å etterhvert skaffe meg èloquence CD-drivverket, og lysten blir jo ikke mindre når jeg leser din opplevelse av det. Må trolig kjøpe nytt da det kun er solgt to sånne i Norge ifølge importøren... Ikke så mange som har oppdaget magien i Perreaux.:)
     

    ottone

    Æresmedlem
    Ble medlem
    08.04.2008
    Innlegg
    14.266
    Antall liker
    11.006
    Sted
    Stavanger
    Torget vurderinger
    3
    Perreaux SM6P ble min, og jeg liker det. Spiller fint med DP A1B
    Count me in
     

    torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.935
    Antall liker
    753
    Har tenkt å etterhvert skaffe meg èloquence CD-drivverket, og lysten blir jo ikke mindre når jeg leser din opplevelse av det. Må trolig kjøpe nytt da det kun er solgt to sånne i Norge ifølge importøren... Ikke så mange som har oppdaget magien i Perreaux.:)
    He,he, jeg var ikke klar over at drivverket mitt var så eksklusivt, men mitt er i alle fall i daglig bruk til stor glede. Jeg kan gå god for lyden, men jeg kan ta litt forbehold om driftskvaliteten. Jeg har riktignok ikke hatt noe problemer med det de 3-4 årene jeg har brukt det, men jeg sitter med en følelse av at det før eller siden trenger ettersyn. Men inntil videre gir det meg ingen sorger. Byttet bare tilfeldig ut Perreaux egen digitalkabel nå med en Nordost digitalkabel (kjøpt på messesalg hos OHFC), og lyden ble enda litt mere detaljert og åpen i toppen, dog muligens litt lysere topp.

    Jeg prøver også for tida å kjøre all elektronikk på Isotek Evo3 Aquarius strømfilter. Dette gir en mørkere og tystere bakgrunn. Jeg er kanskje litt redd for at filtreringen går litt utover bass-området til Audiant Power (jeg kan få meg til å synes at det blir litt "loadness-feeling" der), men så langt har jeg valgt å kjøre også Power gjennom Isotek (det er jo lett å putte strømmen til Power rett fra stikket hvis jeg skulle ombestemme meg).

    Jeg tror vel ikke det blir så mange i Norge som oppdager Perreaux. Prisene havner fort i området til Soundgarden, importøren driver vel ikke akkurat noe aktiv markedsføring for tida, og lyden og musikaliteten fra Perreaux synes jeg er litt sånn som smyger seg inn over tid - ved første ørekast kan den virke litt tam. Men vi får bare glede oss de få som har oppdaget Perreaux:).
     

    torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.935
    Antall liker
    753
    Perreaux SM6P ble min, og jeg liker det. Spiller fint med DP A1B
    Count me in
    Ja, tror ikke det blir vanskelig å telle deltakere i denne tråden:).
    Jeg har faktisk lurt litt på hvordan Perreaux fungerer på Harbeth. Jeg kan få meg til å tro at det kan fungere bra.
     

    Olmais

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    04.11.2013
    Innlegg
    166
    Antall liker
    76
    Sted
    Tromsø
    Torget vurderinger
    8
    Har tenkt å etterhvert skaffe meg èloquence CD-drivverket, og lysten blir jo ikke mindre når jeg leser din opplevelse av det. Må trolig kjøpe nytt da det kun er solgt to sånne i Norge ifølge importøren... Ikke så mange som har oppdaget magien i Perreaux.:)
    He,he, jeg var ikke klar over at drivverket mitt var så eksklusivt, men mitt er i alle fall i daglig bruk til stor glede. Jeg kan gå god for lyden, men jeg kan ta litt forbehold om driftskvaliteten. Jeg har riktignok ikke hatt noe problemer med det de 3-4 årene jeg har brukt det, men jeg sitter med en følelse av at det før eller siden trenger ettersyn. Men inntil videre gir det meg ingen sorger. Byttet bare tilfeldig ut Perreaux egen digitalkabel nå med en Nordost digitalkabel (kjøpt på messesalg hos OHFC), og lyden ble enda litt mere detaljert og åpen i toppen, dog muligens litt lysere topp.
    Begge de to solgte eksemplarene hadde dessverre vært inne på rep, så driftskvaliteten på de er nok ikke helt topp. Uansett er det lyden som er aller viktigst så... Er allergisk mot Nordost. Synes de overdriver diskanten. Går i VDH hos meg. FIRST Ultimate MkII digitalkabel gir veldig ro i lydbildet og godt med detaljer. Hvordan er Marten Miles III på Audiantene, torem? Sammenlignet med andre ht jeg går ut i fra du har hatt?
     

    torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.935
    Antall liker
    753
    Jeg er enig med deg når det gjelder Nordost. Jeg har egentlig gått bort fra Nordost-kabler for lenge siden, men den digitalkabelen kostet bare en drøy 1000-lapp på salg (veiledende pris er 4k!), så da ga jeg dem en i alle fall midlertidig ny sjanse. Det sier kanskje litt om lyden fra Perreaux, at til tross for en lys topp fra Nordost-kabelen OG at mine Marten Miles 3 kan være litt skarp i toppen, så blir det ikke slitsomt å høre på med Perreaux. Ørene mine tåler ikke skarp hifi-lyd lenger, men føler at det aldri blir for skarpt med Perreaux.

    Jeg har ikke prøvd Audiant på andre høyttalere. Jeg bytter nok ikke ht. ofte - synes det blir unødvendig dyrt og tungvindt. Jeg bor i blokk i Trondheim, 4 eta. uten heis, og det er heller ikke mange hifi-butikker her lenger, så enklest å beholde de jeg har. Marten er veldig god på mellomtonen, og jeg føler Perreaux følger bra opp her. De har både innsikt og musikalitet i det området:). Marten er litt vanskelig i bassen, men slik oppsettet er nå fungerer i alle fall bassen veldig bra på mange plater, f.eks. alt jeg har av jazz. Kanskje litt utav kontroll på enkelte spor med pop/rock, men jeg prøver å jobbe med saken. Strømdelen er jeg godt på vei med (strømmen inn i blokka er nok litt ymse). Mulig også at jeg bør se på noen akustisktiltak - mulig det blir noen stående bølger i bassen på enkelte plater. Jeg kommer i alle fall å drøye det med å vurdere å skifte ut Audiant power.
     

    torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.935
    Antall liker
    753
    Det fine med å bruke Perreaux CDt drivverk mot Perreaux èloquence 250i er at du kan bruke BNC-BNC digitalkabel - det tror jeg gir best lyd. Det dumme når jeg bruker drivverket mot Audiant DP32 er at Aduiant har bare RCA inn. Bruker derfor en overgangsplugg på Audiant-siden som sikkert ikke er 100% optimalt.

    Ser forresten at Perreaux planlegger en 4-veis èloquence høyttaler. Det er vel gjerne norske Seas-elementer i den. Men jeg har kanskje en mistanke om at du må mase en del på importøren hvis du vil ha Perreaux ht. inn i landet.

    perreaux_ht.jpg


    Selv kunne jeg tenke meg å teste Audiant Riaa når den omsider lanseres. Perreaux har jobbet 2 år med den, og det til tross for at de har chassis og sikkert mye av elektronikken klar fra de andre Audiant-boksene. Så de kan i alle fall ikke beskyldes for hastverksarbeid.
     

    torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.935
    Antall liker
    753
    Nå har (omsider) Perreaux kommet med mere info om den nye Audient RIAA-en, kalt VP3, på sine hjemmesiden.
    Jeg legger merke til at den har 2 innganger med DIPS-switcher (typisk Perreaux å ha slike swicher), både MM og MC. I tillegg balansert ut (passer veldig bra med min Audiant dac pre siden den har en balansert inngang).

    Designet er vel ellers det en kan kalle minimalistisk (se bilde under). Minimalistisk kan være bra:).

    perreaux_riaa.JPG


    perreaux_riaa2.JPG
     

    torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.935
    Antall liker
    753
    Har tenkt å etterhvert skaffe meg èloquence CD-drivverket, og lysten blir jo ikke mindre når jeg leser din opplevelse av det. Må trolig kjøpe nytt da det kun er solgt to sånne i Norge ifølge importøren... Ikke så mange som har oppdaget magien i Perreaux.:)
    He,he, jeg var ikke klar over at drivverket mitt var så eksklusivt, men mitt er i alle fall i daglig bruk til stor glede. Jeg kan gå god for lyden, men jeg kan ta litt forbehold om driftskvaliteten. Jeg har riktignok ikke hatt noe problemer med det de 3-4 årene jeg har brukt det, men jeg sitter med en følelse av at det før eller siden trenger ettersyn. Men inntil videre gir det meg ingen sorger. Byttet bare tilfeldig ut Perreaux egen digitalkabel nå med en Nordost digitalkabel (kjøpt på messesalg hos OHFC), og lyden ble enda litt mere detaljert og åpen i toppen, dog muligens litt lysere topp.
    Begge de to solgte eksemplarene hadde dessverre vært inne på rep, så driftskvaliteten på de er nok ikke helt topp. Uansett er det lyden som er aller viktigst så...
    Nå har cd-drivverket plutselig fått det for seg at hybride SACD-plater er noe den ikke vil ha:(. Drivverket har godtatt slike plater før, men nå står den bare å kverner hvis jeg putter SACD inn. Vanlig CD går helt fint. Nå har jeg heldigvis ikke så mange SACD-plater, men allikevel. Jeg får vurdere å sende klage til Perreaux.
     

    torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.935
    Antall liker
    753
    Audiant RIAA-en ser ut som er offisielt lansert nå. Se hjemmesiden her:

    Audiant VP3 Phono Stage : Perreaux

    Ser ut som den har DIPS-switcher også på utgangen (RCA eller XLR) som regulerer gain ut.
    Ser også ut som at det er mulig å bruke både MM og MC-inngangene ved å velge på touch-panelet på framside (betyr vel i praksis at du kan ha to armer inn, så lenge du har MM PU på den ene arma, og MC PU på den andre). En egen knapp for mono finnes også.

    Kunne jo vært artig å prøvd denne sammen med de andre Perreaux Audiant jeg har i oppsettet. Men jeg er usikker på om Perreaux fortsatt selges i Norge (??).

    Ser også ut som Perreaux nå selger kabler - mulig de har gjort dette før også, men jeg kan ikke huske å sett noe kabler på hjemmesida før nå.
     

    Olmais

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    04.11.2013
    Innlegg
    166
    Antall liker
    76
    Sted
    Tromsø
    Torget vurderinger
    8
    Perreaux har nylig startet å selge kabler. Fikk nyhetsbrev om det for ett par dager siden:

    Perreaux Interconnects and Cables : Perreaux

    Audiosolution er ikke lenger importør så Perreaux selges ikke i Norge lenger. Nærmeste forhandler er vel Audiocompagniet i Danmark.

    Ser også at de har en høyttaler i Audiant serien, SR35. Vet ikke helt om den er ny, men både kablene og høyttaleren kunne vært spennende å prøve. Om de står i stil med forsterkerne vil de være særdeles gode.:)
     

    torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.935
    Antall liker
    753
    Ja, du har nok rett i alt du skriver Olmais.

    Ut fra de nye hjemmesidene til Perreaux, ser det ut som de driver å fornyer vareutvalget en smule. Kablene har kommet inn, mens f.eks. alle cd-spillere og cd-drevet som jeg har plutselig ikke står oppført på hjemmesiden lenger - om det betyr at det kommer et nytt cd-drev, eller at Perreaux kutter ut cd helt vet jeg ingenting om. Men hvis de dropper cd bør de vel komme med en streamer i stede for kanskje?

    Jeg er nå mest interessert i å prøve den nye Audiant riaa-en, men pr. i dag vet jeg ikke hvor og når jeg evt. får kjøpt den.
     

    torem

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    20.12.2007
    Innlegg
    2.935
    Antall liker
    753
    Ser ut til å være ganske heavy saker hvis hver høyttaler veier 109 kg. Men sikkert fine høyttalere selv om jeg ut fra bildene er litt usikker på hva jeg mener om finish i skiferstein(?). Er dette triple-wire? Kan kanskje koble til 3 Perreaux effekttrinn for det optimale Perreaux-oppsettet:).

    Hadde vært gøy å fått muligheten til å høre disse en gang, f.eks. på messa i Munchen.
     

    martim

    Fersking
    Ble medlem
    04.09.2006
    Innlegg
    1
    Antall liker
    0
    Er den noen her som kan hjelpe med tips til å skaffe ny fjernkontroll til min e200i? Kontrollen er borte fra hjemmet, finner den ikke. Tipper en ny original, koster heroin..
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn