Resultater 1 til 3 av 3

Tråd: Aurum Cantus

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Nov 2007
  Innlegg
  11
  Tagget i
  0 Innlegg

  Aurum Cantus

  Det synes langt mellom Aurum Cantus-eiere her på berget, derfor bør det være passende med en egen tråd hvor tilhengere av dette merket kan dele erfaringer.

  Aurum Cantus har spesialisert seg på å produsere høyttalere med eksepsjonell god finish og som er populert med egenutviklede/egenproduserte bånddiskanter og konvensjonelle elementer.
  Aurum Cantus bedriver også OEM-produksjon av høyttalere, blant annet for Red Rose.

  Undertegnede er godt fornøyd med sine transistorbiampede V6F, men er også nysgjerrig på hvordan bånddiskanten reagerer på gode rørforsterkere, så dersom du har erfaringer med denne kombinasjonen er det bare å sette igang å dele din kunnskap med oss andre.

  Kjør debatt.

 2. #2
  Moderator bambadoo's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2002
  Sted
  Lørenskog
  Innlegg
  17,899
  Tagget i
  2 Innlegg

  Aurum Cantus

  Hei, har dere sett de nye Genesis HT fra Aurum?

  dette er vel en førmodell eller noe i den dur.  Vedlagte bilder Vedlagte bilder   
  I don't believe in system matching. If something is good, it's good. If it only sounds good under certain conditions, it is not good - it is incorrect. - Charles Hansen

 3. #3
  Hifi-interessert ogh's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2004
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  66
  Tagget i
  0 Innlegg
  Hei, jeg har brukt Aurum Cantus Leisure 2SE hjemme et års tid, med Atmasphere MA-1 (2 x 140w) rør otl monoblokker. Jeg venter egentlig på andre høyttalere, men må si meg imponert. Kjøpt til 3000 brukt her pa sentralen, var dette et knallkjøp. De må stå på stativ (selvsagt), godt ut i rommet, og låter mye bedre med MA-1 enn med den billigere integrerte rørforsterkeren Ming Da mc-34a, som har drevet dem på hytta. De får litt hjelp i bassen med en Velodyne DD18. Noen mener at AC-ene ikke har helt god integrasjon bånddiskant/mellomtone, den litt større modell 3 er visstnok bedre. Jeg har imidlertid vært bra fornøyd både med integrasjonen og særlig med bånddiskanten, og som sagt imponert over hva denne tassen får til, med god forsterkning.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed