Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jul 2008
  Innlegg
  217
  Tagget i
  0 Innlegg

  Acoustic Zen´s venner

  Har selv Hologram II høyttalerkabler og Silver Reference II signalkabler.
  Ønsket er å utvide med Nettkabler etterhvert.
  Flere her inne som har erfaringer med denne produsenten?
  Krell s300i<br />Burmester 992 <br />Audio Physic Virgo V<br />Acoustic Zen Silver Reference II<br />Acoustic Zen Hologram II

 2. #2
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jul 2008
  Innlegg
  217
  Tagget i
  0 Innlegg

  Acoustic Zen´s venner

  Ingen flere?
  Krell s300i<br />Burmester 992 <br />Audio Physic Virgo V<br />Acoustic Zen Silver Reference II<br />Acoustic Zen Hologram II

 3. #3
  Medlem
  Ble medlem
  May 2007
  Innlegg
  8
  Tagget i
  0 Innlegg

  Acoustic Zen´s venner

  Heisann.

  Det var visst ikke mange fler

  Men jeg har også hologram2 biwire, men bare matrix signalkabler. De matcher utseende til Hologram, men ville helst slått kloa i et par silver reference Det blir nok til kjøp av silver reference hvis jeg kommer over en bra deal...

  Jeg fikk en enorm oppgradering av kabel bytte, særlig hologram2.

  Monitor Audio GS-60, Aragon 4004 mk2, Audio aero prima cd/pre<br />Acoustic zen matrix reference signal kabler, Acoustic zen hologram2 biwire HT kabler.

 4. #4
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Nov 2002
  Sted
  Kongsberg
  Innlegg
  1,520
  Tagget i
  0 Innlegg

  Acoustic Zen´s venner

  Heisann
  Joda, jeg kjenner en del AZ-kabler.
  Det hele startet med lån av et sett AZ Silver Referende II og en AZ nettkabel (som jeg ikke husker navnet på! ).
  Signalkablene var til da de absolutt beste jeg har hatt i anlegget mitt. Har hatt et tjuetalls kabler der fra tidligere; bl.a. kabler fra Stereovox, Harmonic Tech, Black Magic, Silk, Nordost (har aldri hørt en "musikalsk" kabel derfra), Argento, Cardas, Wireworld, Tara Labs, Renaissance, Mundorf osv (sistnevnte er forøvrig et kupp til prisen, spesielt som DIY fra Eltek).
  Vi var tre tilstede første gang jeg plugget inn Silver Ref, og alle tre havnet vi etterhvert med Silver Ref II i aneleggene våre (som forøvrig er svært forskjelige).

  Etter dét har jeg oppgradert til AZ Absolute, spesielt XLR-kablene er fantastisk gode. Dyre, men likevel verdt hver krone
  Sort bakgrunn, stort rom, skiller instrumenter/stemmer fantastisk godt, utrolig dynamikk og transparens (har spes en mikrodynamikk ingen andre kabler (som jeg har hørt) kommer i nærheten av). Tonalt svært godt balanserte, nøytrale men heller ØRLITE mot det varme.
  RCA-kablene har ikke helt den samme kvaliteten, men er likevel de klart beste jeg har hatt hjemme (men AB-testing borte har vist at det finnes bedre RCA-kabler "der ute"). Skal bytte plugger til enten WBT eller Eichmann, tror svakheten ligger der.

  Har ellers hatt både Double Barrel (biwiring) og Absolute høyttalerkabler, har kjørt sistnevnte både som single- og biwiring.
  Begge to er svært gode kabler IMO. DB er en kabel i samme prisleie som BM the Giant (biwiring), og her er er det nok smak/behag og matching som avgjør hva man velger.
  Absolute er igjen i en egen divisjon, og har de samme egenskapene som beskrevet for signalkablene. Har hørt de i tre forskjellige anlegg, og de har vist kvalitetene hver gang. Kan tenke meg de kan virke for slanke i et "transistoranlegg" som evt fra før heller mot det lyse.

  Absolute tvers gjennom anlegget (dvs både signal og HT) kan dessuten bli i tøffeste laget om man fra før sliter med hardheter eller annet grums i anlegget, siden de så utrolig transparente og dynamiske.

  Kjører selv med flatsølv som triwiring i mitt anlegg nå. Spiller meget organisk og musikalsk; er noe mer tilgivende enn Absolute. Men mangler en del på transparens, rom og dynamikk som jeg synes er Absolute er helt unike på.

  Har også trua på nettkabler fra AZ. Den nettkabelen jeg testet brukte jeg på min BAT-pré, og forbedringen var tydelig fra første tone. Sortere bakrunn/mer ro, og bedre bassdynamikk var det mest framtredende.
  Har senere benyttet LMC nettkabel på samme pré, den gir ikke samme forbedringen som AZ-kabelen.
  Eximus CD10
  Pink Triangle Anniversary + TriPlanar MkVII + Lyra Titan "i" + Pass Labs X-Ono RIAA
  Kenwood KD600 + Jelco 750D + Ortofon Rohmann + ASR Mini Basis MK II
  BAT VK-53SE m/6h30 NOS; Welborne Labs DRD Star Chief 45 m/EML solid plate; Welborne Labs DRD Terraplane 300B
  Avantgarde DUO Mezzo; Acoustic Zen Absolute signal- og ht-kabler. Medlem av Hornalliansen

 5. #5
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Nov 2007
  Innlegg
  400
  Tagget i
  0 Innlegg

  Acoustic Zen´s venner

  En til her. Har allerede Acoustic Zen MC2 digitalkabel og går og venter på dobbelt sett med Absolute XLR signalkabler.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed