» Absolare Signatur Integrert Forste
Visninger: 258
Du må logge inn eller registrere deg for å legge ut annonse eller gi bud på Torget.
Denne annonsen utgår om 10 Dager, 15 Timer, 21 Minutter
Selges

Pris: Kr. 145.000NOK
Produktet befinner seg i: Møre-og-Romsdal
Kjøp nå: Absolare Signatur Integrert Forste
Selges for

Kr. 145.000NOK


Notat (Valgfritt)Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at:
 • Jeg vil betale fullt beløp som nevnt i annonsen forutsatt at selgers opplysninger er korrekte.
 • Jeg vil enten hente produktet eller betale for fraktutgifter som nevnt i annonsen, eller det som må anses som gjengs markedspris for frakt av denne typen produkt.
Min kontakt informasjon

Dette vil også hjelpe selger med å beregne evnt. fraktutgifter.


Fullt NavnTelefonFylke/Land
Gi Bud på: Absolare Signatur Integrert Forste
Selges for

Kr. 145.000NOK


Mitt Bud
Kr.NOK


Notat (Valgfritt)Ved å sende inn bud på dette produktet godtar jeg at:
 • Jeg står ved mitt bud såfremt selges opplysninger om produktet er korrekte. Budet mitt er gyldig i 48 timer, og hvis Selger ikke svarer innen denne fristen, er jeg ikke lenger bundet av mitt bud. Hvis Selger svarer innen 48 timer, så er jeg forpliktet til å ta kontakt innen 24 timer for å avslutte handelen.
 • Jeg vil hente produktet eller betale for fraktutgifter som nevnt i annonsen, eller det som anses som gjengs markedspris for frakt av denne type produkt.
Min kontakt informasjon

Dette vil også hjelpe selger med å beregne evnt. fraktutgifter.


Fullt NavnTelefonFylke/Land
Kontakt selger
Du vil motta en kopi av denne meldingen til din meldingsboks.
Tips en Venn om denne annonsen
Navnet til din Venn
Emailen til din Venn
Produktets navn
Min Melding
Linken til denne annonsen ligger automatisk i emailen.
For å unngå spam så vil ditt brukernavn bli inkludert i denne meldingen.
 Jeg har lest, forstått og akseptert meldingen.
Rapportér denne annonsen til Moderator
Min Melding
Absolare Signatur Integrert Forste (Selges) Annonse nummer: 223757  
  Salgspris Tilstand Orig. kvittering Har eske Lagt ut  
  Kr. 145.000NOK Brukt Ja Ja 14.02.2020 - 18:48  
  Annonse Beskrivelse  
 
Beskrivelse Absolare Passion Integrated
Vi reviderer vårt faste highend oppsett og legger ut vår 3 år gamle Absolare Signatur ut for salg. Det er en V1-versjon og kan oppgraderes til versjon V2. Ny pris var nok 360000, ny pris i dag for versjon V2 er nok 420000. Forsterkeren har vært brukt i vår highend oppsett med CH Precision D1 og C1, Kaiser Kwero Classic med High Fidelity kabler.

Generelt om Absolare Integrert forsterker
Absolare Integrated Forsterker er plassert i et enkelt chassis med separat strømforsyning og signal seksjoner internt skilt av en tykk aluminiumsvegg. Denne utformingen eliminerer uønsket magnetisk påvirkning av vekselstrømstøy på signalstien. Laserskåret, presisjonssveiset 3mm aluminiums chassis er innkapslet i skinnkledde fiberplater med høy tetthet for å minimere mekaniske resonanser. Støtter hele strukturen er en 5 mm tykk aluminiumsplate som også gir et stabilt fundament for føttene. Alle signalkontakter er gull / sølvbelagt tellur kobber. Bindingsstolper er sølvbelagt kobber med ytre tønner av polyetylen for å minimere ledermassen. Alle rørstikkontakter er ren teflon med gullbelagte kobberkontakter.
Absolare Integrated Amplifier er en hybrid design med en rørforforsterkerseksjon og solid-state dual mono-effektforsterkerdel. Rørforforsterkerseksjonen er konfigurert i ren Single Ended Triode-arkitektur. Det er en mu-follower-design som Absolare Preamplifier, med et minimum antall komponenter for å bevare sonisk renhet. All intern kabling bruker Echoles proprietære legeringer.
Kraftforsterkerseksjonen bruker separate krafttransformatorer og store veldig lave ESR-kondensatorbanker for hver kanal. 12 aktive utgangskomponenter gir 200 W kontinuerlig kraft per kanal til 8ohm belastninger. De er individuelt håndinnstilt for perfekt symmetri. En massiv CNC-skåret aluminiums-kjøleribbe avgir overflødig energi som gir overoppheting og overbelastningsbeskyttelse for utgangstrinnet. En start-tidskrets beskytter høyttalerne mot forbigående signaler som kan oppstå før rørene blir oppvarmet til optimale driftstemperaturnivåer. Balanserte modeller benytter inngangstransformatorer for balansert drift.
Et av de viktigste designmålene med Absolare Integrated Amplifier er at lydkonvolutten ikke blir korrelert til lyden av solidstateforsterkning. For å oppnå dette målet benyttet Absolare en avansert implementering av dual-mono, individuelt drevet solid state-forsterkningsarkitektur med rørforforsterkning. Vi tror at Absolare Integrated Amplifier har den musikalske og emosjonelle involveringen av en rørforsterker med en uhørbar lydsignatur. Videre sikrer designen realismen fra tonebalanse, ekstraordinær gjennomsiktighet og en tredimensjonal lydbane uten grenser og begrensninger. Om kort tid vil den Absolare Integrated Forsterker puste liv i musikken din.
Absolares visjon om sonisk renhet er basert på prinsippet om samarbeid. Et dedikert internasjonalt team av ingeniører, lyddesignere og håndverkere er opptatt av å realisere Absolare-visjonen i våre interne fasiliteter både i Nederland og USA. Gjennom streng forskning og innovativ design blir alle Absolare-produkter nøye produsert med komponenter av høyeste kvalitet og samlet fra grunnen av Absolare-teamet. Absolares forforsterkere, kraftforsterkere, elektriske strømfordelingsenheter og signalrensere er alle utviklet i samsvar med den samme strenge prosessen. Hos Absolare tror vi at den eneste måten å oppnå en virkelig naturlig gjengivelse av den musikalske forestillingen er gjennom et team av bransjeeksperter som jobber i en ekte ånd av samarbeid mot det delte målet om sonisk renhet.
Absolare har fokusert på unike Single Ended, Push-Pull og integrerte forsterkere design. Oppdraget har vært å nå et nytt nivå av musikalsk engasjement innen riket av Single Ended topologier. Signalstiens unike og minimale natur; den elektromagnetiske isolasjonen av signaldelen fra kraftseksjonen; bruk av komponenter av høy kvalitet i absolutt synergi; balansen mellom resonansegenskaper og den unike vikling og krympeteknikken til håndverkerne som produserer transformatorene, er bare en del av de unike egenskapene til Absolare-produkter.

Design: Tube input, Solid State output, Hybrid Architecture
Dempende: 48 trinn med diskrete motstander, fjernstyrt
Rør: 2x 12AU7 / ECC82 eller E80CC - Hver enhet har utvalgte NOS-rør
Båndbredde: 20Hz -20KHz innen +/- 0,1dB
Inngang: 4 i RCA-modell / 4 i XLR-modell / 2 RCA + 2 XLR i RCA / XLR-modell
Forsterkningsbryter for balanserte modeller: 0dB / -6 dB
Inngangsimpedans: 50 Kohm for RCA Model, 10Kohm for XLR Model
Inngangsfølsomhet: 0,5 volt for RCA-modell, 2 volt for XLR-modell
Maksimal gevinst: 37 dB
Kontinuerlig utgangseffekt: 150 watt minimum @ 8 ohm, 200 watt minimum @ 4 ohm.
Høyttalerimpedans: 4 til 8 ohm
Mål: 38,2 x 67 X 20 cm (BxDxH), ekskl. føtter
Vekt: 32 kg

Spesielt om Absolare Signatur Integrert forsterker.
Det er to modeler av Absolare Integrert forsterker: Passion og Signatur
De viktigste forskjellene mellom modellene er i bruken av enda mer eksotiske deler når du beveger deg oppover, noe som resulterer i enda større musikalsk ytelse.
Signature-serien er et betydelig trinn over Passion-serien. Innenfor signalveien brukes Duelunds utvalgte CAST-koblingskondensatorer sammen med Echoles Signature-kabling. N.O.S. driverrør er nøye valgt for å samsvare med det nye renhetsnivået. Absolare integrerte signaturforsterkereytelse er sublim. Den signatur integrerte forsterkeren resulterer i en enda raskere, mer transparent lyd med forbedret harmonisk oppløsning. Vi har brukt begge modellene i vårt highend oppsett og Signatur har en lett hørbart bedre opplevelse av god lyd.

Det følger med en en egen "flightkasse" til forsterkeren slik mat evt. normal forsendelse ikke er noe problem.
 
  Annonse sist redigert 14.02.2020 - 18:49  
 
  Bilder
 
 
 •  

  Se annonser fra siste døgn

  Redigér mine annonser •  

  Om Hifisentralen

   Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
     

  Følg oss på sosiale medier:

  Facebook Twitter RSS Feed