» SPEC modell RSA-M99
Visninger: 211
Du må logge inn eller registrere deg for å legge ut annonse eller gi bud på Torget.
Denne annonsen utgår om 9 Dager, 6 Timer, 46 Minutter
Selges

Pris: Kr. 59.950NOK
Produktet befinner seg i: Møre-og-Romsdal
Kjøp nå: SPEC modell RSA-M99
Selges for

Kr. 59.950NOK


Notat (Valgfritt)Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at:
 • Jeg vil betale fullt beløp som nevnt i annonsen forutsatt at selgers opplysninger er korrekte.
 • Jeg vil enten hente produktet eller betale for fraktutgifter som nevnt i annonsen, eller det som må anses som gjengs markedspris for frakt av denne typen produkt.
Min kontakt informasjon

Dette vil også hjelpe selger med å beregne evnt. fraktutgifter.


Fullt NavnTelefonFylke/Land
Gi Bud på: SPEC modell RSA-M99
Selges for

Kr. 59.950NOK


Mitt Bud
Kr.NOK


Notat (Valgfritt)Ved å sende inn bud på dette produktet godtar jeg at:
 • Jeg står ved mitt bud såfremt selges opplysninger om produktet er korrekte. Budet mitt er gyldig i 48 timer, og hvis Selger ikke svarer innen denne fristen, er jeg ikke lenger bundet av mitt bud. Hvis Selger svarer innen 48 timer, så er jeg forpliktet til å ta kontakt innen 24 timer for å avslutte handelen.
 • Jeg vil hente produktet eller betale for fraktutgifter som nevnt i annonsen, eller det som anses som gjengs markedspris for frakt av denne type produkt.
Min kontakt informasjon

Dette vil også hjelpe selger med å beregne evnt. fraktutgifter.


Fullt NavnTelefonFylke/Land
Kontakt selger
Du vil motta en kopi av denne meldingen til din meldingsboks.
Tips en Venn om denne annonsen
Navnet til din Venn
Emailen til din Venn
Produktets navn
Min Melding
Linken til denne annonsen ligger automatisk i emailen.
For å unngå spam så vil ditt brukernavn bli inkludert i denne meldingen.
 Jeg har lest, forstått og akseptert meldingen.
Rapportér denne annonsen til Moderator
Min Melding
SPEC modell RSA-M99 (Selges) Annonse nummer: 223696  
  Salgspris Tilstand Orig. kvittering Har eske Lagt ut  
  Kr. 59.950NOK Brukt Ja Ja 13.02.2020 - 10:34  
  Annonse Beskrivelse  
 
En 9 mnd gammel demomodell kan selges for kr 59950. Ny pris er kr 89500.

Beskrivelse av modell RSA-M99 EX

RSA-M99 har sofistikert og ekspressiv lyd som oser av musikalitet. Kjernen i konseptene våre er ideen om at forsterkeren er et musikkinstrument. S Se til slutt I denne orienteringen om SPEC sin grunnleggende tekniske og lydmessige filosofi.
Ved å støtte understellet med en kombinasjon av tre, gjengir RSA-M99 en vakker lyd som et ekte musikkinstrument. E bred, solid granplate er tett festet til hele bunnflaten på chassiset. Gran er samme type tre som brukes til å bygge fioliner. Treføtter av lønn med hickory innebygd i sentrum. Disse fotstykkene er designet på en slik måte at bare hickoryen som ligger i sentrum er jordet. Tre lydplater med tre føtter vibrerer med lydsignalet som spiller en naturlig lyd. Blanding av forskjellige kondensatorer.
Ved å blande forskjellige kondensatorer gjengis en sofistikert og ekspressiv lyd. “HIBIKI-ICHI” ble utviklet med mål om rask respons og naturlig tone i samarbeid med den verdenskjente kondensatorprodusenten "NICHICON". "HIBIKI-ICHI" får frem enda mer tekstur for en mer musikalsk lyd. JAPANESE KANJI er skrevet på overflaten av kondensatoren. Denne KANJI uttales som "HIBIKI-ICHI", og '' HIBIKI 'betyr livlighet.

SPEC holder seg til R-core transformatoren. R-core transformatoren får frem en dynamisk og kraftig lyd. Denne samme transformatoren blir brukt i våre toppmodeller. Skjermstruktur og EMC-belegg. R-kjerne-transformatoren og andre komponenter er atskilt med en skjermingsstruktur. I tillegg påføres EMC-belegg på den indre overflaten av chassiset, noe som reduserer intern elektromagnetisk støy.
Høy driverevne er grunnlaget for SPEC REAL SOUND/Virkelig Lyd. Høy driverevne er en essensiell del av SPEC Virkelig Lyd. For å gjengi lyden med en slik musikalitet, er høyttalerdriftens evne utrolig viktig. Dette er fordi det er nødvendig å kjøre og stoppe høyttaleren øyeblikkelig. "Klasse D" er utmerket i høyttalerdriftens evne og kan gjengi musikalen i liveopptreden tilstrekkelig. På den annen side er PWM-systemet adoptert foran "CLASS D" -blokken. Siden PWM-systemet er sammensatt av analoge kretsløp, kan det forsterke et lite signal uten tap. For en vakker lyd er det viktig å gjengi mange små signaler trofast. Vakre beroligende ringer med varm gul belysning. De gule lysringene som sendes ut fra volumkontrollknappen og inngangsvelgeren, vil bidra til en avslappende atmosfære i alle omgivelser.

RSA-M99 spesifikasjoner Forsterker
Maksimal effekt 120 W × 2 (4Ω)
Frekvensrespons 10 Hz - 30 kHz ± 1dB (6Ω, 1W)
Harmonisk forvrengningsforhold 0,02% (ved 1 kHz, 80% utgang)
Inngangsfølsomhet, få 300 mVrms, 37,3 dB (v/MAX-volum, 6Ω, 1kHz, ubalansert inngang)
Linjeinngangsklemmer XLR-inngang: 2 RCA-innganger: 3 Høyttalerterminal 1 annen Elektrisk forbruk Uten signal: 15 W, maksimal effekt: 215 W (8 Ω, 100 Hz)
Utvendige mål 440 mm (bredde) × 125 mm (høyde) × 414 mm (dybde) Vekt 15,5 kg Inkluderte følgende varer
Strømledning 1
Bruksanvisning 1
Fjernkontroll lydvolum, H-VC1
Kan også brukes sammen med H-VC5


For mer utfyllende informasjon viser en til wwww.spec.corp.-jp.com. Teksten i ovenstående er i hovedsak hentet herfra og oversatt til norsk
 
  Annonse sist redigert 13.02.2020 - 10:36  
 
  Bilder
 
 
 •  

  Se annonser fra siste døgn

  Redigér mine annonser •  

  Om Hifisentralen

   Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
     

  Følg oss på sosiale medier:

  Facebook Twitter RSS Feed