» SPEC modell RSA-W7EX
Visninger: 204
Du må logge inn eller registrere deg for å legge ut annonse eller gi bud på Torget.
Denne annonsen utgår om 9 Dager, 21 Timer, 12 Minutter
Selges

Pris: Kr. 48.500NOK
Produktet befinner seg i: Møre-og-Romsdal
Kjøp nå: SPEC modell RSA-W7EX
Selges for

Kr. 48.500NOK


Notat (Valgfritt)Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at:
 • Jeg vil betale fullt beløp som nevnt i annonsen forutsatt at selgers opplysninger er korrekte.
 • Jeg vil enten hente produktet eller betale for fraktutgifter som nevnt i annonsen, eller det som må anses som gjengs markedspris for frakt av denne typen produkt.
Min kontakt informasjon

Dette vil også hjelpe selger med å beregne evnt. fraktutgifter.


Fullt NavnTelefonFylke/Land
Gi Bud på: SPEC modell RSA-W7EX
Selges for

Kr. 48.500NOK


Mitt Bud
Kr.NOK


Notat (Valgfritt)Ved å sende inn bud på dette produktet godtar jeg at:
 • Jeg står ved mitt bud såfremt selges opplysninger om produktet er korrekte. Budet mitt er gyldig i 48 timer, og hvis Selger ikke svarer innen denne fristen, er jeg ikke lenger bundet av mitt bud. Hvis Selger svarer innen 48 timer, så er jeg forpliktet til å ta kontakt innen 24 timer for å avslutte handelen.
 • Jeg vil hente produktet eller betale for fraktutgifter som nevnt i annonsen, eller det som anses som gjengs markedspris for frakt av denne type produkt.
Min kontakt informasjon

Dette vil også hjelpe selger med å beregne evnt. fraktutgifter.


Fullt NavnTelefonFylke/Land
Kontakt selger
Du vil motta en kopi av denne meldingen til din meldingsboks.
Tips en Venn om denne annonsen
Navnet til din Venn
Emailen til din Venn
Produktets navn
Min Melding
Linken til denne annonsen ligger automatisk i emailen.
For å unngå spam så vil ditt brukernavn bli inkludert i denne meldingen.
 Jeg har lest, forstått og akseptert meldingen.
Rapportér denne annonsen til Moderator
Min Melding
SPEC modell RSA-W7EX (Selges) Annonse nummer: 221997  
  Salgspris Tilstand Orig. kvittering Har eske Lagt ut  
  Kr. 48.500NOK Ny Ja Ja 14.01.2020 - 21:35  
  Annonse Beskrivelse  
 
Beskrivelse av modell RSA-W7 EX stereo/mono forsterker
RPA-W7EX gjengir mange naturlige tonale egenskaper og øyeblikkssignaler ved å konvergere to teknologier, "Switching strømforsyning for audio " og "Klasse D". Se til slutt I denne orienteringen om SPEC sin grunnleggende tekniske og lydmessige filosofi.
Når vi prøver å komme så nær live lyd, er mengden informasjon en kritisk faktor. Disse teknologiene driver høyttalere med større hastighet og kontroll nøyaktig mot motelektromotoriske krefter. Du kan høre alle tonene i innholdet.
Noen mennesker kan ha negative inntrykk av "KLASSE D" eller bytte-strømforsyning. Dette er sannsynligvis fordi vi ikke hadde gode enheter for omtrent 10 år siden. Det var vanskelig å bytte store mengder strøm raskt og nøyaktig. Dagens svitsjeteknologi er enormt forbedret. I tillegg har SPEC CORP utviklet deler for optimale svitsjekretser. Nå kan vi enkelt glede oss over fordelene ved å bruke bytte-teknologi.
I tillegg har SPEC CORP. en prinsipiell tilnærming for strømforsterkeren. Innebygd volumkontroll utformet styrt av et styresignal som gjør det mulig å reprodusere selv et veldig lite signal uberørt. Ren direkte forbindelse mellom forforsterker og effektforsterker gjengir veldig små signaler som de er, rå og uberørt, like så kan gjøre inngangsnivået til effektforsterker stort som det samme utgangsnivået på kildeenheten. Ved et konvensjonelt opplegg må en senke inngangsnivået til et veldig lavt nivå fordi strømforsterkeren har en veldig høy forsterkning. Dette er en kontraproduktiv metode fordi signaloverføringer av svært lavt nivå er utsatt for støy og noe av detaljer vil forsvinne. Men med denne dataoverføringen på stort nivå, kan RPA-W7EX forsterke ekstra små signaler. Du kan høre absolutt alle tonene i innholdet. Du kan realisere denne forbindelsen ved å bruke SPEC preamp “RPA-P7EX” eller den lille boksen “H-VC1/H-VC5” som ganske enkelt genererer et volumkontrollsignal.
I begynnelsen kan du glede deg over RPA-W7EX ved å koble den til kilden. Deretter anbefaler SPEC CORP. bi-amping-tilkobling ved å bruke en RPA-W7EX til. Denne forbindelsen kan forhindre gjensidig påvirkning av mot-elektromotorisk kraft mellom woofer og tweeter, derfor kan forsterkeren drive høyttalere mer direkte og nøyaktig. Lyden vil vise seg å være mest ekte og naturtro. I tillegg kan du nyte BTL-tilkobling i stedet for Bi-amping. Med denne metoden kan du glede deg over den kraftigste lyden.
HIBIKI-ICHI ble utviklet med mål om rask respons og naturlig tone av den verdenskjente kondensatorprodusenten "NICHICON". SPEC CORP deltok i utviklingen, og dette brukes i "Audio grade switching power supply". HIBIKI-ICHI" betyr levende.
Spesifikasjoner
Maksimal effekt 100 W × 2 (4Ω)
Frekvensrespons 10 Hz - 30 kHz ± 1dB (6Ω, 1W)
Linjeinngangsklemmer XLR-inngang: 1 RCA-innganger: 1
Utvendige dimensjoner 350 mm (bredde) × 95mm (høyde) × 375 mm (dybde)
vekt 6.2kg
Relaterte produkter
Volumkontroll for PURE DIRECT CONNECTION: H-VC5 med 3 styresignalutganger.
Med H-VC5 kan en koble lydkildeutstyr direkte til spesifikasjonsforsterkeren - Ren direkte forbindelse.
Passiv linjevelger H-SL55.

For mer utfyllende informasjon viser en til wwww.spec.corp.-jp.com. Teksten i ovenstående er i hovedsak hentet herfra og oversatt til norsk
 
  Annonse sist redigert 14.01.2020 - 21:38  
 
  Bilder
 
 
 •  

  Se annonser fra siste døgn

  Redigér mine annonser •  

  Om Hifisentralen

   Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
     

  Følg oss på sosiale medier:

  Facebook Twitter RSS Feed