» SPEC modell RSA-W3EX
Visninger: 166
Du må logge inn eller registrere deg for å legge ut annonse eller gi bud på Torget.
Denne annonsen utgår om 3 Dager, 1 Time, 8 Minutter
Selges

Pris: Kr. 54.000NOK
Produktet befinner seg i: Møre-og-Romsdal
Kjøp nå: SPEC modell RSA-W3EX
Selges for

Kr. 54.000NOK


Notat (Valgfritt)Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at:
 • Jeg vil betale fullt beløp som nevnt i annonsen forutsatt at selgers opplysninger er korrekte.
 • Jeg vil enten hente produktet eller betale for fraktutgifter som nevnt i annonsen, eller det som må anses som gjengs markedspris for frakt av denne typen produkt.
Min kontakt informasjon

Dette vil også hjelpe selger med å beregne evnt. fraktutgifter.


Fullt NavnTelefonFylke/Land
Gi Bud på: SPEC modell RSA-W3EX
Selges for

Kr. 54.000NOK


Mitt Bud
Kr.NOK


Notat (Valgfritt)Ved å sende inn bud på dette produktet godtar jeg at:
 • Jeg står ved mitt bud såfremt selges opplysninger om produktet er korrekte. Budet mitt er gyldig i 48 timer, og hvis Selger ikke svarer innen denne fristen, er jeg ikke lenger bundet av mitt bud. Hvis Selger svarer innen 48 timer, så er jeg forpliktet til å ta kontakt innen 24 timer for å avslutte handelen.
 • Jeg vil hente produktet eller betale for fraktutgifter som nevnt i annonsen, eller det som anses som gjengs markedspris for frakt av denne type produkt.
Min kontakt informasjon

Dette vil også hjelpe selger med å beregne evnt. fraktutgifter.


Fullt NavnTelefonFylke/Land
Kontakt selger
Du vil motta en kopi av denne meldingen til din meldingsboks.
Tips en Venn om denne annonsen
Navnet til din Venn
Emailen til din Venn
Produktets navn
Min Melding
Linken til denne annonsen ligger automatisk i emailen.
For å unngå spam så vil ditt brukernavn bli inkludert i denne meldingen.
 Jeg har lest, forstått og akseptert meldingen.
Rapportér denne annonsen til Moderator
Min Melding
SPEC modell RSA-W3EX (Selges) Annonse nummer: 221832  
  Salgspris Tilstand Orig. kvittering Har eske Lagt ut  
  Kr. 54.000NOK Ny Ja Ja 12.01.2020 - 01:35  
  Annonse Beskrivelse  
 
Beskrivelse av RSA-W3 EX stereo/mono forsterker
RPA-W3EX bygger på en grunnleggende hurtig plattform som gir veldefinert klarhet, sammen med volum og energi i mellom- og lave register. Det gir forbedret musikalitet, og kontrollerer demping av woofer til en livlig, kraftig og bunnende woofer. Dette er en forsterker som lar deg føle den sjokkerende effekten av "Firebird" eller den bankende bassen og den pulserende basstrommelen til en jazztrio. Se til slutt I denne orienteringen om SPEC sin grunnleggende tekniske og lydmessige filosofi.
Sidepanelene har isolatorer med en hybridkonfigurasjon som sandwich lønn mellom gransider. Vekten av kroppen flyter nedover linjene på frontflaten og undersiden, der den blir ført til kontaktflaten. Den er konstruert av gran, som også brukes i toppen av strenginstrumenter (tysk gran), og har utmerkede musikalske egenskaper. Lønn har akkurat den rette mengden stivhet, og brukes også på ryggen til strengestrenger. De nye hybridpanelene kombinerer disse materialene med 15 mm sider og en 45 mm kontaktflate, og gjør effektiv bruk av resonans og kontrollert vibrasjon for å oppnå en rik gjenklang som er veldig lik den til et musikkinstrument. For å gi trepunktsstøtte har den bakre isolatoren den samme hybridstrukturen som sidepanelene. Den store hybridblokken støtter forsterkerchassiset med perfekte vibrasjonsegenskaper.
I W3 har vi implementert et nytt konsept som vi kaller Ren Direkte(Pure Direct) Forbindelse mellom forforsterkere og effektforsterkere. Før dette ble utviklet, brukte konvensjonelle systemer en forforsterker for å justere volumet av signalet fra kilden før det ble ført det til en effektforsterker. Fordi effektforsterkere har høye nivåer av forsterkning, må inngangsnivået til effektforsterkeren reduseres betydelig for normale lyttetester. Dette øker imidlertid sannsynligheten for å miste noen av nyansene i signalet.
For å håndtere dette, har SPEC sine kraftforsterkere en analog elektronisk demper rett foran kraftscenen som kan ta høye signalnivåer fra kildeapparater og er i stand til å justere volumet med et eksternt styresignal.
Dette Pure Direct-systemet er basert på konseptet om at høyere overføringsnivåer betyr redusert tap av lite signal, og gjengir intensjonen til både komponist og utøver helt ned til den øyeblikkeligste musikalske detalj.
Ekstern volumkontroll er tilgjengelig fra H-VC5 volumkontroll eller fra vår RPA-P7 forforsterker.
Selv om vekslende strømforsyninger har utmerkede energiforsyningsegenskaper, har de til dags dato ikke ofte blitt brukt i lydenhetsapplikasjoner. Vi har kombinert “Hibiki-ichi”, en kondensator designet for klasse-D forsterkere som leverer rikelig etterklang, med silisiumkarbid dioder optimalisert for høyspenning og stor strømflyt, i utviklingen av en lydkvalitet av høy kvalitets strømforsyning. Denne gir store mengder ren strøm øyeblikkelig som et klasse D strømforsyningstrinn.
Kombinasjonen av en lydkvalitets strømforsyning og et PWM-type klasse D-trinn gjør at energi kan overføres øyeblikkelig og direkte til høyttalerne fra en AC-inngang for rask, kraftig avspilling. Videre absorberer PWM-typen klasse-D krafttrinn all mot-elektromotorisk kraft som genereres av høyttaleren, og er i stand til både å drive og stoppe høyttaleren øyeblikkelig.
Det er denne nøyaktige høyttalerfunksjonen som gjør det mulig å gjengi "musikken" til en liveopptreden. Vi tror at disse dynamiske egenskapene er viktige for å oppnå realistisk lyd.
For hele overflaten på kabinettet og aluminiumsdelens indre er det utført en støy motbehandling, de er belagt med det samme EMC-belegget som brukes på high-end RSA-F33, absorberer interne støyrefleksjoner og ekstern støy for å gi en fantastisk transparent lydavspilling.
Denne effektforsterkeren kan brukes i en frittstående konfigurasjon som en to-kanals forsterker, eller i en dual-amp-konfigurasjon i mono-modus for å kjøre venstre og høyre kanaler uavhengig, i en to-amp-tilkobling, eller en brobundet belastningstilkobling, for å oppnå en helt ny dimensjon av ekte lydavspilling. Bi-amp-tilkobling gjengir all tonefarge ved innspillingen. Forsterkeren har en Fleksibel utvidbarhet.
Spesifikasjoner
Maksimal effekt 100 W × 2 (4Ω)
Frekvensrespons 10 Hz - 30 kHz ± 1dB (6Ω, 1W)
Linjeinngangsklemmer XLR-inngang: 1 RCA-innganger: 1
Utvendige dimensjoner 440 mm (bredde) × 130mm (høyde) × 410 mm (dybde)
vekt 11kg
Relaterte produkter
Volumkontroll for Ren Direkte Forbindelse, H-VC5, Ekte lydprosessor
Passiv linjevelger H-SL55.

For mer utfyllende informasjon viser en til www.spec.corp.-jp.com og www.bebophifi.com. Teksten i ovenstående er i hovedsak hentet herfra og oversatt til norsk
 
  Annonse sist redigert 12.01.2020 - 01:44  
 
  Bilder
 
 
 •  

  Se annonser fra siste døgn

  Redigér mine annonser •  

  Om Hifisentralen

   Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
     

  Følg oss på sosiale medier:

  Facebook Twitter RSS Feed