» Apertura modell Sensa
Visninger: 174
Du må logge inn eller registrere deg for å legge ut annonse eller gi bud på Torget.
Denne annonsen utgår om 3 Dager, 5 Timer, 24 Minutter
Selges

Pris: Kr. 27.500NOK
Produktet befinner seg i: Møre-og-Romsdal
Kjøp nå: Apertura modell Sensa
Selges for

Kr. 27.500NOK


Notat (Valgfritt)Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at:
 • Jeg vil betale fullt beløp som nevnt i annonsen forutsatt at selgers opplysninger er korrekte.
 • Jeg vil enten hente produktet eller betale for fraktutgifter som nevnt i annonsen, eller det som må anses som gjengs markedspris for frakt av denne typen produkt.
Min kontakt informasjon

Dette vil også hjelpe selger med å beregne evnt. fraktutgifter.


Fullt NavnTelefonFylke/Land
Gi Bud på: Apertura modell Sensa
Selges for

Kr. 27.500NOK


Mitt Bud
Kr.NOK


Notat (Valgfritt)Ved å sende inn bud på dette produktet godtar jeg at:
 • Jeg står ved mitt bud såfremt selges opplysninger om produktet er korrekte. Budet mitt er gyldig i 48 timer, og hvis Selger ikke svarer innen denne fristen, er jeg ikke lenger bundet av mitt bud. Hvis Selger svarer innen 48 timer, så er jeg forpliktet til å ta kontakt innen 24 timer for å avslutte handelen.
 • Jeg vil hente produktet eller betale for fraktutgifter som nevnt i annonsen, eller det som anses som gjengs markedspris for frakt av denne type produkt.
Min kontakt informasjon

Dette vil også hjelpe selger med å beregne evnt. fraktutgifter.


Fullt NavnTelefonFylke/Land
Kontakt selger
Du vil motta en kopi av denne meldingen til din meldingsboks.
Tips en Venn om denne annonsen
Navnet til din Venn
Emailen til din Venn
Produktets navn
Min Melding
Linken til denne annonsen ligger automatisk i emailen.
For å unngå spam så vil ditt brukernavn bli inkludert i denne meldingen.
 Jeg har lest, forstått og akseptert meldingen.
Rapportér denne annonsen til Moderator
Min Melding
Apertura modell Sensa (Selges) Annonse nummer: 221684  
  Salgspris Tilstand Orig. kvittering Har eske Lagt ut  
  Kr. 27.500NOK Ny Ja Ja 09.01.2020 - 11:11  
  Annonse Beskrivelse  
 
Apertura er en fransk høgtalerprodusent som i over 35 år har levert kvalitetsprodukter til det franske hjemmemarkedet og her er de en av de mest respekterte. De utvider nå sitt markedsområde til en større del av Europa og USA.
BebopHifi/Rektangel AS er importør av Apertura for Norge, og vi presenterer nå etter hvert på Hfs modellene i Apertura modellprogrammet, se også våre web-sider, www.bebophifi.com samt https://apertura-audio.com

Typisk for Apertura-modellene er at de spiller stort og generøst med rom og luftighet kombinert med en fantastisk fin balanse mellom nøytralitet, gjennomsiktighet og naturlige toner. Dette er en musikkformidler for de som leter etter en ufarget og ærlig foredragsholder som også berører dybden med nerve og tilstedeværelse. En gylden balanse som få høyttalere virkelig klarer å forene.

Beskrivelse av Apertura modell SENSA
Apertura sine hovedmål for utvikling av SENSA & SWING var å lage høyttalere i liten størrelse som kunne passe inn i et hvilket som helst begrenset interiør. Den nye formen kombinerer et originalt design, enkelt og elegant og samtidig opprettholdes et optimalt kabinettvolum.
De nye modellene ble lanserte under årets hifimesse i Munchen og fikk mange rosende kommentarer for disse og en prisutmerkelse for Sensa.
Sensa er en letthåndterlig høyttaler, den kan plasseres nært inntil bakvegg (min 30-50 cm), den går fint sammen med de fleste typer forsterkere og høyttalerkabler. Det viktigste er at Sensa reproduserer musikk og ikke bare lyd. I deres musikalske restitusjon understrekes lesbarhet, artikulasjon, kunstnerens eller lydteknikerens intensjon. Fra ett opptak til et annet endrer timbres, romfølelsen eller det stereofoniske bildet fullstendig. Det lave registeret er ikke hyper spent, men ekstremt godt modulert. Det blomstrer absolutt ikke repeterende. Det fremhever en uendelig nyanser av høyde og intensitet. Diskanten er perfekt integrert i mellomregisteret. Stemmene og de akustiske instrumentene har et spesielt naturlig og menneskelig utvalg. Hvis du er fan av klassisk musikk, delikate sanger, vil Apertura Sensa fylle deg med intensiteten av følelsene de vet hvordan de skal overføre.
Disse høyttalerne er ikke spesielt beregnet på elskere av rasende rock, tung rap eller over-spent elektro. Imidlertid, på disse stilene, så lenge du ikke skyver volumet for mye, leverer de noe veldig interessant og til og med veldig attraktivt
Apertura Sensa er derfor noe paradoksal i sin tilnærming. De utforsker en annen vei, søker ikke å være racerdyr, men har noe dyrebart som utvilsomt bærer en viss stor musikalsk sannhet.

Ved prisutdelingen for Sensa under hifimessen i Munchen 2019 uttalte juryen følgende: «Sensa forfører ved sin levende side, direkte og sjenerøs. Til tross for den lille størrelsen, setter vi pris på en veldig detaljert stereoscene, en vakker lettelse. Dynamikken er alltid reaktiv, gleder oss med en forfining i nyansene som merket har hemmeligheten bak. ” Implementeringen vil være enklere enn med andre modeller.
Av de mer fysiske parameterne for Sensa nevnes her:
DRIVERENHETER
En 16 cm mid / woofer med en «isotaktisk matrise» kjegle. Dette materialet er laget av vevde polypropylenstrimler, og kombinerer stivhet, letthet og gode dempingsegenskaper.
En lange bevegelig spole tillater en lang lineær utflukt. Noe som er ganske fantastisk for en høyttaler i denne størrelsen.
Denne driverenheten har også en original fjæring, med radiale avstivere som senker forstyrrelsene.
Høye frekvenser er gjengitt av en tweeter, medlem av den berømte “Ring Radiator” -familien.
I tillegg til den uvanlige profilen har den en bølgeleder med kuleform og et dempekammer bak. Resultatet er en utvidet frekvensrespons, både i den øverste enden (til over 40 kHz), og i den nedre enden for å muliggjøre enklere kobling med basen / mellom rekkevidden.
DELEFILTER
Frekvensfordelingsfilteret mellom høyttalerne bruker avanserte audiofile komponenter fra Jantzen. Det har en spesiell «DRIM» -struktur med trippel dempningsbakker Strukturen er optimalisert for å unngå magnetisk interferens mellom komponentene. Denne teknologien avbryter intermodulering på hver del av crossover, noe som resulterer i uovertruffen klarhet og finesse.
Hvert sett av drivenheter (tweeter og mid / woofer) måles individuelt og overgangsverdier justeres i henhold til disse settmålingene.
KABINETT
Hovedmålet i denne nye skapkonstruksjonen var å begrense vibrasjonsutbredelse på de mest kritiske panelene (spesielt på bakpanelet). Det er brukt paneler med høy tykkelse (18mm) og et internt rammeverk med flere hulrom med 3 avstivningspaneler for å stive strukturen og skape veldig spesifikke områder der dempingsmaterialer kan brukes for å avbryte stående bølger.
Bassrefleksbelastning med en optimalisert dobbel resonator. Denne spesifikke konfigurasjonen tillater dypere reproduksjon av lave frekvenser.

spesifikasjoner
• Type: kolonnehøyttaler, 2-veis, bassrefleks med ryggventil
• Høyttalere: 26 mm "Radiator" tweeter med tekstilmembran og 16 cm "Isotactic Matrix" woofer.
• Følsomhet: 87 dB / 2,83 V / 1 m
• Vekt: 14 kg
• Mål: 17 x 27 x 86,4 cm (unntatt sokkel), 21 x 26 x 92,1 cm
• 3 forskjellige standardutførelser tilgjengelig: • Sateng: kirsebær
• Høy glans: Piano svart, hvit
Magnetisk rutenett med usynlig fiksering
 
 
  Bilder
 
 
 •  

  Se annonser fra siste døgn

  Redigér mine annonser •  

  Om Hifisentralen

   Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
     

  Følg oss på sosiale medier:

  Facebook Twitter RSS Feed