» in-akustik AIR Reference LS-1204
Visninger: 203
Du må logge inn eller registrere deg for å legge ut annonse eller gi bud på Torget.
Denne annonsen utgår om 11 Dager, 19 Timer, 8 Minutter
Selges

Pris: Ta kontakt
Produktet befinner seg i: Akershus
Antall produkter: 10 Produkter tilgjengelig
Kjøp nå: in-akustik AIR Reference LS-1204
Selges for

Kr. 0NOK


Notat (Valgfritt)Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at:
 • Jeg vil betale fullt beløp som nevnt i annonsen forutsatt at selgers opplysninger er korrekte.
 • Jeg vil enten hente produktet eller betale for fraktutgifter som nevnt i annonsen, eller det som må anses som gjengs markedspris for frakt av denne typen produkt.
Min kontakt informasjon

Dette vil også hjelpe selger med å beregne evnt. fraktutgifter.


Fullt NavnTelefonFylke/Land
Gi Bud på: in-akustik AIR Reference LS-1204
Selges for

Kr. 0NOK


Mitt Bud
Kr.NOK


Notat (Valgfritt)Ved å sende inn bud på dette produktet godtar jeg at:
 • Jeg står ved mitt bud såfremt selges opplysninger om produktet er korrekte. Budet mitt er gyldig i 48 timer, og hvis Selger ikke svarer innen denne fristen, er jeg ikke lenger bundet av mitt bud. Hvis Selger svarer innen 48 timer, så er jeg forpliktet til å ta kontakt innen 24 timer for å avslutte handelen.
 • Jeg vil hente produktet eller betale for fraktutgifter som nevnt i annonsen, eller det som anses som gjengs markedspris for frakt av denne type produkt.
Min kontakt informasjon

Dette vil også hjelpe selger med å beregne evnt. fraktutgifter.


Fullt NavnTelefonFylke/Land
Kontakt selger
Du vil motta en kopi av denne meldingen til din meldingsboks.
Tips en Venn om denne annonsen
Navnet til din Venn
Emailen til din Venn
Produktets navn
Min Melding
Linken til denne annonsen ligger automatisk i emailen.
For å unngå spam så vil ditt brukernavn bli inkludert i denne meldingen.
 Jeg har lest, forstått og akseptert meldingen.
Rapportér denne annonsen til Moderator
Min Melding
in-akustik AIR Reference LS-1204 (Selges) Annonse nummer: 218557  
  Salgspris Tilstand Orig. kvittering Har eske Lagt ut  
  Ta kontakt Ny Ja Ja 08.11.2019 - 21:10  
  Annonse Beskrivelse  
 
In-Akustik Reference AIR LS-1204 Høyttalerkabel
Lydglede AS er norsk distributør av kabler og tilbehør fra tyske In-Akustik. Alle deres produkter er tilgjengelig for hurtig levering, men nå har vi også tatt inn litt ekstra av den kritikerroste Reference AIR LS-1204 til lager i Norge. Vi har nå både 2m og 3m tilgjengelig for umiddelbar levering. Vi anbefaler også kjøp av Reference Cable Base for å løfte kablene fra gulvet, dette har betydelig effekt på lydkvaliteten. Ta kontakt på info@lydglede.no eller via kontaktskjema på hjemmesiden vår, så ordner vi nå en ekstra hyggelig pris i en begrenset periode.


In-akustik Reference LS-1204 AIR representerer et solid teknologisk gjennombrudd, og høyttalerkabelen har allerede rukket å høste en rekke anerkjennelser i ulike magasiner. Air-helix-strukturen brukes for å skille lederne fra hverandre og gjør det mulig å bruke luften rundt lederne som isolator. Dette gir en ekstremt lav kapasitans. Håndlaget i Tyskland.

In-akustik Reference LS-1204 AIR representerer et solid teknologisk gjennombrudd, og høyttalerkabelen har allerede rukket å høste en rekke anerkjennelser i ulike magasiner. Air-helix-strukturen brukes for å skille lederne fra hverandre og gjør det mulig å bruke luften rundt lederne som isolator. Dette gir en ekstremt lav kapasitans. Cross Link Super Speed Waveguide-teknologien sørger for at avstanden mellom de 4 lederne er optimal. Hver av lederne består igjen av 24 kobbertråder som ligger flettet rundt en PE-basert kjerne i et dobbeltlags multileder-mønster som får et ultratynt lag med beskyttende lakk. Ta en titt på nærbildene, så skjønner du raskt at dette er en påkostet kabelkonstruksjon! På utsiden har kabelen en svart PE-strømpe som både beskytter og er med på å motvirke mikrovibrasjoner i selve kabelen.

Kablene er terminert med plugger i tellurkobber-legering. Koblingen mellom plugg og leder skjer under svært høyt trykk på 1,5 tonn. På yttersiden av pluggen legges et lag med rhodium som sikrer optimal kontakt mellom kabelen og høyttaleren og forsterkeren selv etter flerfoldige gangers tilkobling. in-akustik har bevisst laget kabelen slik at en enkelt kan veksle mellom spader og bananplugger ved behov.

Lydmessig er Reference LS-1204 kjent for å spille med stort lydbilde, god dynamikk og ikke minst preget av enestående åpenhet.

Kablene er håndlaget i Tyskland. Pris per sett med to ferdigterminerte høyttalerkabler. Kontakt oss dersom du har behov for andre enn de oppgitte lengdene.

Vi oppsummerer:
Air Helix-struktur
Ekstremt lav kapasitans
Cross Link Super Speed Waveguide
4-fold Multicore
Plugger i tellurkobberlegering
Terminert med 1,5 tonns trykk for best mulig kontakt

Den observante Audiofile har kanskje allerede lagt merke til at vi tilbyr vesentlig lavere priser på det meste fra In-Akustik sammenlignet med den forrige norske distributøren, det skyldes at vi har et brennende ønske om at flest mulig skal få teste ut disse fantastiske produktene hjemme i sitt eget oppsett.

Husk at vi også har kabler i andre prisklasser.

Vi tilbyr
- 30 dagers åpent kjøp
- Fri frakt og retur
- ærlige råd og veiledning ved kjøp
 
  Annonse sist redigert 08.11.2019 - 21:11  
 
  Bilder
 
 
 •  

  Se annonser fra siste døgn

  Redigér mine annonser •  

  Om Hifisentralen

   Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
     

  Følg oss på sosiale medier:

  Facebook Twitter RSS Feed