» CH Precision C1 (demovare)
Visninger: 277
Du må logge inn eller registrere deg for å legge ut annonse eller gi bud på Torget.
Denne annonsen utgår om 8 Dager, 16 Timer, 3 Minutter
Selges

Pris: Kr. 190.000NOK
Produktet befinner seg i: Akershus
Kjøp nå: CH Precision C1 (demovare)
Selges for

Kr. 190.000NOK


Notat (Valgfritt)Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at:
 • Jeg vil betale fullt beløp som nevnt i annonsen forutsatt at selgers opplysninger er korrekte.
 • Jeg vil enten hente produktet eller betale for fraktutgifter som nevnt i annonsen, eller det som må anses som gjengs markedspris for frakt av denne typen produkt.
Min kontakt informasjon

Dette vil også hjelpe selger med å beregne evnt. fraktutgifter.


Fullt NavnTelefonFylke/Land
Gi Bud på: CH Precision C1 (demovare)
Selges for

Kr. 190.000NOK


Mitt Bud
Kr.NOK


Notat (Valgfritt)Ved å sende inn bud på dette produktet godtar jeg at:
 • Jeg står ved mitt bud såfremt selges opplysninger om produktet er korrekte. Budet mitt er gyldig i 48 timer, og hvis Selger ikke svarer innen denne fristen, er jeg ikke lenger bundet av mitt bud. Hvis Selger svarer innen 48 timer, så er jeg forpliktet til å ta kontakt innen 24 timer for å avslutte handelen.
 • Jeg vil hente produktet eller betale for fraktutgifter som nevnt i annonsen, eller det som anses som gjengs markedspris for frakt av denne type produkt.
Min kontakt informasjon

Dette vil også hjelpe selger med å beregne evnt. fraktutgifter.


Fullt NavnTelefonFylke/Land
Kontakt selger
Du vil motta en kopi av denne meldingen til din meldingsboks.
Tips en Venn om denne annonsen
Navnet til din Venn
Emailen til din Venn
Produktets navn
Min Melding
Linken til denne annonsen ligger automatisk i emailen.
For å unngå spam så vil ditt brukernavn bli inkludert i denne meldingen.
 Jeg har lest, forstått og akseptert meldingen.
Rapportér denne annonsen til Moderator
Min Melding
CH Precision C1 (demovare) (Selges) Annonse nummer: 216838  
  Salgspris Tilstand Orig. kvittering Har eske Lagt ut  
  Kr. 190.000NOK Brukt Ja Ja 09.10.2019 - 18:47  
  Annonse Beskrivelse  
 
Vi formidler salget av en CH Precision C1 DA-konverter for tidligere importør. Salgsvaren kan sees og høres etter nærmere avtale i vårt showroom ovenfor Heggedal, Asker.

Det dreier seg om en demovare fra juni 2015, men enheten er nettopp (nå i september) oppdatert med det nye DIGITAL_IN_HD kortet, hvilket gjør at den er identisk med dagens versjon av C1 når det gjelder funksjonalitet og tekniske spesifikasjoner.

Enheten som selges er utstyrt med tilleggskortene USB_IN, ANALOG_IN og SYNC_I/O.

Dagens listepris: NOK 340 500,- (prisen reflekterer de tre tilleggskortene nevnt over)

Ønsket pris: NOK 190 000,- (seriøse bud vil bli vurdert)

Betaling: 14 dagers forfall eller kvartalsvis avbetaling (første forfall er da 3 måneder etter kjøp). Rentekostnaden ved avbetaling er på beskjedne 1 % av kjøpssummen pr. kvartal, dvs. kr. 633,- pr. måned i dette tilfellet. Ordningen er i tillegg meget fleksibel, så det er mulig å justere perioden underveis. Dette er en finansieringstjeneste vi tilbyr selv og involverer ikke et kredittselskap.

Litt informasjon om C1:

Mange av dagens DAC-produkter er basert på bruken av moderne 1-bit (sigma-delta) DAC'er. Selv om resultatet når det gjelder lydkvalitet i høyeste grad er avhengig av implementeringen, så regnes generelt 1-bit DAC'ene for å gi dårligere lyd enn de gamle multi-bit (R-2R ladder) DAC'ene.

CH Precision har derfor valgt å benytte multi-bit DAC'er i sitt C1 produkt, sågar i en dual-mono konfigurasjon for maksimal kanalseparasjon. Fire multibit-konvertere (TI/Burr-Brown PCM1704, av mange regnet for å være en av de aller beste DAC-brikkene noensinne: https://www.lessloss.com/page.html?id=30) er i bruk pr. kanal i et balansert design slik at man oppnår et balansert analogt signal direkte fra den digitale-analoge konverteringsprosessen. En 2,4 gigaflops DSP benyttes pr. kanal for å gjøre ytelsen til hver av de fire multibit-konverterne mere lineær.

Det fullbalanserte, analoge utgangstrinnet er utelukkende basert på diskre komponenter (ingen op-amper eller kondensatorer i signalveien) og opererer i ren klasse A uten global negativ tilbakekobling.

Siden C1 er utstyrt med en hybrid volumkontroll (grove trinn gjøres analogt ved bruk av et motstandsnettverk og fine trinn gjøres digitalt ved bruk av en DSP), så kan den også fungere som en forforsterker. Volumkontrollen kan dog deaktiveres om C1 skal benyttes sammen med en ekstern forforsterker som f.eks. L1.

C1 leveres standard med kortet 'DIGITAL IN HD' som er utstyrt med fire digitale innganger: CH Link HD, AES/EBU, SPDIF og TOSLINK. Opsjonelle innstikkskort er 'ETHERNET IN', 'USB IN', 'ANALOG IN' (stereo) og SYNC I/O (klokkesynkronisering). C1 har nok slisser til alle de fire opsjonelle innstikkskortene.

Produktside

Produktomtale
 
  Annonse sist redigert 13.10.2019 - 19:24  
 
 •  

  Se annonser fra siste døgn

  Redigér mine annonser •  

  Om Hifisentralen

   Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
     

  Følg oss på sosiale medier:

  Facebook Twitter RSS Feed