Om Hifisentralen
Visninger: 879
 
Hifisentralen ble opprettet i år 2000, og har siden den gang utviklet seg til å bli en ledende aktør innenfor hi-fi miljøet i Norge.
I starten var HFS en liten webportal som inneholdt nyheter fra bransjen og bilder fra norske messer osv. Hifisentralen var lenge finansiert med private midler, men har med årene fått inntekter fra diverse annonsører til å dekke driftsutgifter. Sidene ligger på egen dedikert server som står lokalisert i Tønsberg (1 time sør for Oslo). Det er ingen som har mottatt noe lønn for sitt arbeid med sidene, og det har gjennom 16 år blitt lagt ned mange tusen timer med frivillig arbeid.


Historikk

  • Hifisentralen ble opprettet i år 2000, og inneholdt en enkel nyhetsside og linker til diverse bruktbørser på andre nettsteder.
  • I januar 2001 ble det lansert helt nye sider som inneholdt et aktivt forum og en egen bruktbørs, og dette ble satt opp og driftes fra den til og i dag av Thomas Sætervadet.
  • 1. mai 2007 ble en oppgradert versjon av sidene lansert, og den største forskjellen var overgangen fra et filbasert YaBB-basert forum til et Simple Machines Forum som benytter Mysql database. 
  • 1. mai 2012 lanserte vi en helt ny side, og vi gikk over til vBulletin forum-motor. Vi utviklet selv en ny versjon av Torget, et helt nytt galleri og en ny forside.
  • 7. oktober 2014 lanserte vi en betydelig oppgradering av designet på sidene, og vi la også ut en oppgradering av Torget med mulighet for real-time ajax søking. 

 

Helt siden starten har antallet brukere steget for hvert år, og i 2016 har Hifisentralen nærmere 29.000 registrerte medlemmer og nærmere 2,5 millioner innlegg. Det er daglig ca 10.000 brukere som besøker sidene, og det skrives nærmere 1000 innlegg hver eneste dag. 


 
Sist redigert: 12/07/2018 - 16:05pm Send til venn
Inform a Friend for this Topic
Friend's Name
Friend's Email
Tittel
Your Message
The link for this Topic, will auto include in the email body.
As a way to avoid spam, your username will be including to this email.
 I Agree


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed