Bli støttemedlem på Hifisentralen
Visninger: 12070
 
Du har nå mulighet til å bli støttemedlem på Hifisentralen, og dette vil gi deg en rekke fordeler på Torget:

Du vil samtidig bidra med støtte til videre utvikling og drift av sidene, og det vil settes stor pris på. Det har gått med mange tusen timer til programmering og daglig vedlikehold, og gjennom en 15-års periode så har nok timesbetalingen for denne jobben vært nokså beskjeden, og en kan nok trygt si at sidene er bygget opp rundt entusiasme fremfor noe annet. Hifisentralen har også betalt nokså store summer til eksterne konsulenter som har vært nødvendig for programmering av enkelte deler av siden.

For å oppnå status som fullverdig støttemedlem så er prisen satt til kr. 199 for ett år. Det er fullt mulig å donere en lavere eller større sum, men hvis du velger å donere en lavere sum, så vil du ikke få fordelene ved støttemedlemsskap, men vi er fortsatt veldig takknemlig for all støtte.Hvordan betaler jeg for støttemedlemsskap?

Du har 3 muligheter:


1. Du kan følge denne linken, og her velger du periode fra drop-down fra menyen. Når du trykker på "Kjøp nå" blir du brakt til Paypal hvor du kan bruke din paypal-konto eller kredittkort. PS: Ved bruk av Paypal vil ditt brukernavn komme opp i vårt brukerpanel, og det er ikke nødvendig å skrive noen kommentar ved betaling.


2. Du kan overføre penger til bankkonto 16271710775 (Høium Data & Hifi AS), og du kan selv velge hvilket beløp du ønsker å gi, men for å bli fullverdig støttemedlem må du gi minimum kr. 229.- Hvis du setter inn en lavere sum vil dette også settes stor pris på, men du vil ikke oppnå fordelene som er listet opp lenger ned på siden.

VIKTIG: Hvis du velger å overføre penger til bankkonto så er det veldig viktig at du merker betalingen med ditt brukernavn her på Hifisentralen. Hvis du unnlater å gjøre dette vil det ikke være mulig å gi deg status som Støttemedlem.


3. Du kan også overføre via vipps, og du må da bruke tlf: 91316683 (Thomas). Du må skrive "Støttemedlemskap + ditt brukernavn: XXXXX" i meldingsfeltet. Dette er veldig viktig, og hvis du glemmer å oppgi brukernavn blir det umulig å koble betalingen til en brukerkonto her på Hifisentralen.Støttemedlemsskap til kr. 229 (eller mer) pr. år vil gi deg følgende fordeler:

1) Motta 3 mnd gratis kode til Tidal high-res filer.
Du kan velge å motta en kode til Tidal med verdi kr. 596,- Send i så fall en PM til Høvdingen.
 
 

2) Tilgang til Arkivet på Torget
Du får tilgang til "Arkivet" på Torget, og dette er en side som inneholder alle utgåtte og solgte annonser. Dette kan være et kjekt verktøy, for her får du en oversikt over hva et gitt produkt har blitt solgt for, eller du kan finne annonser som har gått ut på dato, og som fortsatt ikke er solgt. Etter du blir støttemedlem vil du se en link på forsiden av Torget som angitt på bilde nedenfor:

 


3) Motta email for lagret søk på Torget
Du kan velge å få tilsendt email hvis noen legger ut en annonse som ligger innenfor ditt lagrede søk på Torget. Hvis du f.eks. er på utkikk etter en Wadia cd-spiller, så kan du skrive inn "Wadia" under "Produktets navn" i menyen på høyre side under "Alle annonser", deretter lagre søket, og du vil motta en email når noen legger ut en annonse som inneholder ordet "Wadia".4) Stjerne under brukernavnet ditt
Alle støttemedlemmer vil få en stjerne til høyre for brukernavnet under "Info om selger" i selve annonsen på Torget, og dette indikerer at vedkommende selger har betalt for støttemedlemsskap, og vil gi deg som kjøper en større trygghet for at selger er en seriøs person. Det er lite sannsynlig at svindlere vil betale for slikt medlemsskap, og vi vil også vite hvem som har betalt for selve medlemsskapet. PS: "stjernen" vil kun dukke opp i annonser som blir lagt ut etter støttemedlemsskap tegnes, og ikke i annonser som ble lagt ut før den tid.

5) Flere bilder i dine annonser
Du får mulighet til å laste opp inntil 8 bilder pr. annonse (istedenfor 5), og du får også muligheten til å laste opp inntil 3 vedlegg. Dette kan f.eks. være PDF-filer, og vanlige brukere kan ikke laste opp vedlegg.


6) Lengre varighet på annonser
Din annonse vil ligge ute i 21 dager istedenfor 14 dager (som er normalt for vanlige brukere).


7) Slippe Google annonser
Støttemedlemmer slipper å se Google reklame på sidene.Vilkår for støttemedlemsskap:

  • Støttemedlemsskap kan tegnes av både vanlige brukere og bransjeaktører.
  • Støttemedlemsskap gir ingen fordeler på selve forumet.
  • Støttemedlemsskap gir ingen fritak for straffepoeng ved evnt. regelbrudd.

Har du spørsmål angående støttemedlemsskap kan du trykke her for å sende oss en email.


Mvh
Høvdingen


 
Sist redigert: 03/23/2018 - 14:50pm Send til venn
Inform a Friend for this Topic
Friend's Name
Friend's Email
Tittel
Your Message
The link for this Topic, will auto include in the email body.
As a way to avoid spam, your username will be including to this email.
 I Agree
  Vårt nettverk: Hifisentralen - forum for lyd og bilde Kjærlighet ved første blikk