Bruker tagging og hash tags
Visninger: 829
 
Vi har installert bruker tagging på Hifisentralen, og dette involverer at du kan tagge brukere i både innlegg og i tråder. I tillegg kan du benytte hash tags, og du kan også abonnere på hash tags.

Her er forklaring på hvordan dette fungerer:

1. Hvis du benytter email tegnet (@) foran en brukers navn i et innlegg, f.eks. @Høvdingen, så vil Høvdingen få melding via forumet eller en email om at brukeren har blitt tagget i et innlegg, og dette brukes for å få brukerens oppmerksomhet om innlegget.

2. Du kan tagge en bruker til en gitt tråd, og hvis du ser under "Hurtigsvar-boksen" nederst på siden i en gitt tråd vil du se at du kan tagge en eller flere brukere til tråden, og disse brukerne vil da få varsling om tråden (såfremt de ikke har skrudd av varslinger for tagging).

3. Hash Tags (kjent fra Twitter) er en måte å markere et ord eller f.eks. et produktnavn. Hvis du benytter tegnet # foran et ord vil det bli hash-tagget, og hvis en bruker har abonnert på nettopp dette ordet, så vil vedkommende motta en varsling med link til innlegget som inneholder dette ordet. Hvis du f.eks. skriver: #Dynaudio i et innlegg så vil alle som har abonnert på Hash Taggen "Dynaudio" få melding om innlegget.

4. Under "Mine instillinger" vil du i menyen til venstre (helt nederst) se "Bruker tagging" med tilhørende innstillinger, og du kan selv bestemme hva slags varslinger du ønsker eller ikke ønsker å motta, samt opprette Hash Tags abonnement. Eller du kan trykke på denne linken

PS: Når du trykker på "Forum" fanen øverst i hovedmenyen, så vil du se en link "Snarveier" i den svarte under-menyen, og her kan du se statistikk over bruker tagging og dine abonnerte hash tags. Du kan også se tre faner i din profil som inneholder "Tags", "Tråd tags" og "Siteringer".

Tagging av brukere kan benyttes i mobilversjonen, men du vil ikke motta varslinger i mobilutgaven av HFS hvis du blir tagget.


Mvh
Admin

Eventuelle spørsmål eller diskusjon rundt dette kan tas her: Tråd om bruker tagging og hash tags

 
Sist redigert: 01/02/2019 - 11:32am Send til venn
Inform a Friend for this Topic
Friend's Name
Friend's Email
Tittel
Your Message
The link for this Topic, will auto include in the email body.
As a way to avoid spam, your username will be including to this email.
 I Agree


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed