XLR kabel

benjarn

Hi-Fi interessert
Ble medlem
02.02.2012
Innlegg
53
Antall liker
2
Den ligger under balansert kategori, men i spec og på hjemmesiden deres står det ingenting om at den er balansert.
Men har fått svar på at den er det så da blir det handlet :)
 

HAREPUSEN

Overivrig entusiast
Ble medlem
04.11.2009
Innlegg
1.052
Antall liker
287
Sted
telemark
Torget vurderinger
2
XLR TIL XLR er mest brukt i pro audio og er alltid balansert , som er mest fordelaktig ved lengre strekk, Sjerming kan være forsjellig men som tiltenkt til til pro audio allt i fra mikrofon til effekt anlegg er sjermen god nok .Jeg bruker selv pro audio XLR kabel i den øvre prisklassen OFC ,og med størst tverrsnitt .HAr selv alldri opplevd at denne typen balansert kabel fanger opp støy , selv ikke intil store trafoer fra PA. Jeg har og selv laget kortere kabel 1 til 2 m uten sjerm og multipple ledere utifra en kabeltype jeg liker lyden av , og twistet dem rundt ,som jeg bruker til min dac, samt de duger som preout ,Det finnes flere HI FI varianter "ferdig termonerte uten super sjerm " som er mer egenet for kortere strekk og low level amplification "som vovox
 

skorob

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.05.2012
Innlegg
3.215
Antall liker
1.332
Sted
Brumunddal
Torget vurderinger
8
Bruker tråden her litt. Jeg har lest at XLR skal ha veldig lange strekk om det skal ha noe form for kvalitetstap. Hva tror dere om dette? JEg har 6 meter med XLR ifra Furtech XLR, laget av PmAudio. Jeg merker ikke noe problemer med dette.... Mine er koblet mellom PRE og Effekt.

Noen formeninger om dette?
 

Asbjørn

Æresmedlem
Ble medlem
26.03.2006
Innlegg
22.835
Antall liker
12.343
Sted
Vingulmǫrk
Torget vurderinger
2
Balansert overføring tåler fint strekk på 50-100 meter, så lenge kapasitansen i kabelen ikke er for høy. En 6 m XLR er ganske kort.
 
Topp Bunn