Vi åpner showroom i Kristiansand | Audiocom HiFi

1615561493983.png

Det er en glede å meddele at vi åpner showroom i Sørlandsparken i løpet av mars.

I vårt showroom vil besøkende få mulighet til å se og lytte på et godt utvalg av våre produkter. Dette vil i begynnelsen være etter avtale hvor kunden får rommet og veiledning for seg selv i den tiden hvor demonstrasjonen er booket. Selv om vi ikke vil basere oss på drop-in den første tiden, vil ingen bli avvist dersom de tar sjansen på å komme innom, og showrommet er ledig. Ved åpen dag og minimesser, tar vi i bruk ytterligere to rom, samt fellesarealer for å kunne gi en større opplevelse. I konferanserommet vil vi holde seminarer om våre merkevarer, integrering av subwoofere og generelle temaer.

Sørlandsparken er ikke valgt kun fordi dette er stedet hvor vi har våre kontorer og lager, men fordi det er et knutepunkt for Sørlandet. Det er kort vei til Kjevik flyplass og flere hoteller. Dyreparken er i umiddelbar nærhet dersom noen ønsker å plassere resten av familien på et hyggelig sted imens dem selv er for å lytte. Ellers er Sørlandssenteret Nordens største kjøpesenter målt i areal, nok til å slå i hjel opp til flere timer for den handleglade.

Vi satser på en rekke arrangementer i løpet av året, og når det blir litt enklere å reise, tenker vi å legge ut på turné rundt om i Norge.

Kommer du langveisfra og reiser kollektivt henter vi deg på flyplassen, togstasjonen eller bussholdeplass. Ønsker du en helaften booker vi hotell og sørger for transport. Ved handel finner vi selvsagt en løsning på disse kostnadene.

Hos oss vil du da få lytte til våre nøye utvalgte merkevarer FinkTeam, Chario, JL Audio, Canor Audio og Musical Fidelity.

hifi@audiocom.no
 

Kommentarer

MusicBear

Hi-Fi freak
Ble medlem
31.01.2013
Innlegg
5.518
Antall liker
2.392
Torget vurderinger
0
Sørlandssenteret er både stort og langstrakt - hvor holder dere til? Der Soundgarden holdt til?
 

SOEDAL

Hi-Fi freak
Ble medlem
22.03.2002
Innlegg
2.982
Antall liker
345
Spennende dette. Gleder meg til å følge dere videre.
 

Informasjon om bruker

Audiocom HiFi
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
102
Link til alle artikler
44
Audiocom HiFi sine annonser
Topp Bunn