Varmtklingende, godt skjermede, 1,5m kabler til platespiller.

ebronken

Medlem
Ble medlem
01.02.2010
Innlegg
21
Antall liker
0
Sted
Oslo
Jeg har bare hatt noen billige kabler fra Monster til platespilleren min. Idag prøvde jeg å koble den opp med kablene jeg bruker til CD-spilleren min: Prism 11 fra Tara Labs. Det var en åpenbaring. James Randy kan stappe kleshengern sin et visst sted.

Imidlertid var det et digert skår i gleden: det dukket opp en durelyd, som fra en dårlig jordet platespiller. Jeg tror kabelen plukket opp støy fra strømkablene, som de dessverre må dele hylleplass med. Monsterkablenes styrke er at de er godt skjermet.

Tara-kablene beskrives på nettet som varme i klangen, noe jeg nå kan bekrefte. Jeg ønsker meg nå en kabler til platespilleren som gir hele den økede åpenheten og varmen jeg erfarte ved kabelbyttet, men som også er svært godt skjermet. De bør atpåtil være 1,5m lange, så jeg slipper å flytte på ting i hyllen min. Den vanlige lengden på én meter er ti lusne cm for kort *sukk*.

Har noen noen gode tips?
 

Larsemann

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
09.07.2003
Innlegg
203
Antall liker
0
Hva slags strømkabler har du i dag da? Du kan jo vurdere f.eks. Supra sine skjermede LoRad strømkabler istedet for skjermede signalkabler (eller i tillegg). De har en rimelig fornuftig pris. Jeg bruker disse sammen med kontakter kjøpt på Elfa som ser helt like ut som Supra sine kontakter, bare at de har en annen farge og ikke er forgylte strømkontakter. Da får du gode, skjermede strømkabler for lite penger :) Og det kan langt på vei løse problemet ditt med at kabler plukker opp støy.
 
Topp Bunn