"Usynlig surround til multibruks kjellerstue"

fry

Overivrig entusiast
Ble medlem
23.10.2012
Innlegg
712
Antall liker
325
Torget vurderinger
9
Om ikke så altfor lenge flytter vi til et hus med kjellerstue på ca 25 kvm. Dette blir et rom for hele familien og skal brukes til flere formål. Dette er derfor ikke en dedikert hjemmekino. Men kino må man jo ha, så derfor.. Er det noen som har noe erfaring med "usynlige" systemer. Med usynlig mener jeg relativt små (ikke dype) vegghengte høyttalere, med en eller to små subber. Det skal allikevel være kvalitet her, så pris er ikke så altfor viktig, innenfor rimelighetens grenser. In-wall løsninger er ikke aktuelt.

Jeg har sett meg ut to systemer som virker interessante. og det er:

Paradigm Milleniaone + millenia sub
Gallo strada (samt adiva? for surround) + sub

Jeg har trua på paradigm, som selskap, og det er som regel veldig god valuta for pengene. De ser i tillegg veldig bra ut, dvs de er små.
Gallo har jeg hørt mye positivt om. Har vel gått ut av produksjon så da må man se etter brukt, evt.

Skal kobles mot en god surround-forsterker, med atmos mulighet for evt utbygging. Tenker et 5.1eller2, eller 7.1eller2 oppsett til å begynne med.

Er det noen med erfaring fra slike systemer. Funker Paradigms løsning? Ser det ligger noe ute på finn nå som man kan slå kloa i feks.

Jeg er relativt bortskjemt med strålende stereo, som skal stå i stuen, men noe som dominerer rommet er ikke ønskelig her. Tanken er at det med et motorisert lerret knapt skal synes når det ikke er i bruk.
 
Topp Bunn