Griller hver dag etter at jeg gikk fra "analog" til "digitalt". Kullgrillen ble byttet ut med en Weber Q300. Så enkelt, kjapt og med et meget godt resultat. Pizza er en lek å lage i denne grillen. Kort sagt, svært godt fornøyd men ønsker enda mer røyksmak.
Jeg vet det var en blindtest som lå ute på nettet som konkluderte med at deltakerene ikke greide å skille maten fra kull og gass. Dette tror jeg ikke noe på så jeg har kjøpt inn hickory tre. Jeg har vannet trebitene. Trebitene har jeg lagt på selve risten innpakket i aluminium. Synes ikke den gir fra seg så mye røyk som jeg hadde ønsket. Noen med samme Weber Q serien som kan gi meg noen tips om hvordan man får masse røyksmak?
Jeg vet det var en blindtest som lå ute på nettet som konkluderte med at deltakerene ikke greide å skille maten fra kull og gass. Dette tror jeg ikke noe på så jeg har kjøpt inn hickory tre. Jeg har vannet trebitene. Trebitene har jeg lagt på selve risten innpakket i aluminium. Synes ikke den gir fra seg så mye røyk som jeg hadde ønsket. Noen med samme Weber Q serien som kan gi meg noen tips om hvordan man får masse røyksmak?