Torsdag 3. oktober klemmer vi til med stor Naim Naitdemo hos JFS SOUND SYSTEMS!

JFSSS

Bransjeaktør
Ble medlem
18.04.2004
Innlegg
9
Antall liker
0

Naim har denne høsten oppdatert alle de integrerte forsterkerne sine!


Kom innom og hør hvorfor svært mange drømmer om en «Nait». Importøren Ljudtema er på plass for å slå av en prat og demonstrere «pace, rythm and timing» på sitt beste!
Nait 5si - 10.000,- veil.


Nait 5i var en av de aller beste forsterkerne på markedet i sin prisklasse skal vi tro både oss selv og fagpressen der ute. Med røtter tilbake til den originale Naim Nait, får arvtakeren Nait 5si større trafo ogenda mer strøm å rutte med. 2x60 Naim watt (per kanal, 8 ohm) er ikke til å spøke med, vi snakker nok om godt over 500 watt peak i 1ohm her. Hodetelefonforsterker med kvarttoms plugg er også inkludert. Selvfølgelig produsert i England, God save The Queen også videre!


Nait XS 2 - 16.750,- veil.


Nait XS har blitt en klassiker siden introduksjonen, en freidig råtass med silkemyk topp, kontant rytmikk, kjellerdyp og stram bass. Nait XS 2 blir enda bedre. Med enda rausere trafo gir den nå 2x70 watt per kanal. Som tidligere versjoner har den selvfølgelig oppgraderingsmulighet med ekstern PSU, mulighet for styring via nettverksspiller og en ny heftig klasse A hodetelefonforsterker med kvart toms plugg.


Supernait 2 - 28.500,- veil.


I en tid der konkurrentene hiver heftige DAC`er inn i sine beste integrerte forsterkere gjør Naim det stikk motsatte. Naim fjerner DAC`en og hiver i stedet en raffinert DR powersupply til pre-amp delen noe som gir en stor forbedring av forforsterkeren. Nye chassiskontakter hentet fra de dyrere pre-ampene øker ytelsen i pre-ampdelen ytterligere. 100% analog for 100% analog ytelse! Vil du derimot ha en super-DAC integrert kan du se til det suverene broderskipet SuperUniti. Supernait 2 kommer med ny kraftig klasse A hodetelefonforsterker med kvar toms plugg, enda større transformator gir mer strøm og enda mer musikk for pengene.

(NB! Savner du derimot en innebygget DAC og vil ha High-End lyd fra én boks med DAC og nettverksspiller integrert så kan du prøve den suverene Unitiserien til Naim som også tilbyr multiromsfunksjonalitet!)


Unitiqute 2 - 12.000,- veil.

Naim lanserer også i disse dager UnitiQute 2 og partymode på alle sine enheter med nettverksspiller. Dette gjør plutselig Naim til et multiromalternativ også med de separate Hi-Fi komponentene sine.
UnitiQute 2 er en forbedret versjon av den prisbelønnede UnitiQute og har allerede rukket og bli best i test i en gruppetest «Lyd og Bilde». Her får du en solid Naim integrert forsterker, DAC, 32/192 Nettverksspiller, DAB/FM, USB minnepenn og iOS avspilling, alt-i-ett - alt i en og samme boks. Det hele kontrolleres selvfølgelig av den glimrende appen N-Stream som nå også kan velge en masterstreamer for syncing av de forskjellige sonene. Unitiqute 2 koster 12.000, dette er en betraktelig lavere pris enn hva forgjengeren kostet i fjor høst, da på 15.900,- kroner.


http://www.jfssoundsystems.no
 
Sist redigert:
Topp Bunn