Techdas AirForce V Premium - Den ultimate platespilleren i sin klasse?

Techdas AirForce V Premium - Den ultimate platespilleren i sin klasse?

AirForce V Premium er Techdas sin minste spiller, men har fortsatt de samme unike teknologiene som du finner i de større modellene.

Navnet AirForce er neppe tilfeldig - Techdas spillere drives på mange måter av luft og sammen med spilleren kommer det en luft kontroller (Air Unit). Denne enheten forsyner lydløst spilleren både med trykk til å løfte platetallerkenen og vakuum for å suge platene fast i tallerkenen.

Et luftlager løfter platetallerkenen og sørger god isolasjon og minimal friksjon, fra kontroll panelet kan man enkelt styre og se hastigheten på tallerkenen.

I tillegg har den et vakuum i tallerkenen som sørger for at platen suges fast i platetallerkenen - dette har mange fordeler.
Når platen suges fast blir den en «del» av spilleren, dette gjør at ujevnheter og skjevheter blir rettet ut og du slipper derfor å sette på en plateklemme eller «clamp». Siden platen ligger på et perfekt underlag pga vakuum vil også støy og resonans minimeres til et nivå man sjeldent ser i platespillere.

AirForce v har også mulighet for montering av 4stk tonearmer. Dette gjør at du enkelt kan ha flere tonearmer montert samtidig og du kan tilpasse hver arm til å prestere optimalt med tilhørende pickup.

Se mer på vår nettside her:
https://malaaudio.no/techdas

Nå på lager - Gratis optimering fra vår Analog lab og fri frakt!

Utklipp fra tester:

"Make no mistake: TechDAS has balanced cost and features to add another turntable to the family that fits perfectly in the lineup. While I consider the Air Force V to be not the finest turntable available – that remains the Air Force One – it is certainly one of the best-value high-end decks on the market. I now know how would-be Porsche 911 owners on a budget felt when the Cayman appeared." (Hifinews)

"In other words, in the very tightly wrapped and contended world of good turntables, the TechDAS AirForce V shines through. If it weren’t for its bigger brothers, this would be the front runner in the best and especially best sounding air-bearing turntable that has ever been made. It’s that good!" (Hifiplus)


Test i The Absolute Sound:
https://www.absolutesounds.com/pdf/main/press/HFN Jan TechDAS AF V Reprint-LOW.pdf

Test i Hifinews and record review:
https://www.hifinews.com/content/techdas-air-force-v-turntable

Test i Stereophile:
https://www.stereophile.com/content/techdas-air-force-v-turntable

Test i Hifiplus:
https://www.hifiplus.com/articles/techdas-airforce-v-turntable/

Mono Stereo:
https://www.monoandstereo.com/2020/05/new-techdas-airforce-v-premium-turntable.htmlMala Audio og Analog lab

Analog lyd er et av våre spesial områder. Platespillere er noen av de beste lyd-formidlere som finnes, hvis de er riktig satt opp. Det krever kunnskap og erfaring for å levere en toppjustert platespiller.
I vår butikk har vi en egen analog lab dedikert til dette. Med noe av markedets seneste og beste verktøy og kompetanse, kan vi tilby våre kunder en meget god tjeneste. Erfaringen og kunnskapen vi tar med oss fra noen av markedets beste spillere, Overfører vi til spillere i alle prisklasser for å få de til å prestere optimalt. Ta gjerne kontakt for spørsmål.
Les om vår Analog lab her!

Har du spørsmål og eller ønsker en demo? Ta kontakt eller kom innom vår butikk i Asker

Telefon: 40 40 68 13
Epost:
post@malaaudio.no

1627734709007.png

1627734764793.png


Du finner oss sentralt i Asker Sentrum med enkel adkomst fra E-18. Kommer du med bil er det gratis parkering rett utenfor. Kommer du med tog er det kun 5 minutter å gå fra Asker stasjon.

Vi tar Covid-19 på høyeste alvor og krever at alle kunder og ansatte bruker munnbind og følger gjeldene retningslinjer. Vi er heldige og har store fine lokaler, hvor det er lett og holde avstand. Ønsker du en privat demo? Vi tilrettelegger gjerne en privat demo. Da garanterer vi at du kun er i kontakt med en selger. Ta kontakt for nærmere avtale.

Her er en liten tur gjennom vår butikk:

Mala Audio har åpen butikk i Asker, men også trygg utkjøring og levering på døren.

Vi tar hensyn til corona og kan tilby gratis utkjøring av de varer du bestiller - på en trygg måte - med vår egen varebil.
Gjelder kunder på HELE Østlandet, sør for Lillehammer.

Ta kontakt eller les mer om hjemlevering her:
https://malaaudio.no/hjemmlevering

Åpningstider: Mandag: 9-17 (Kun etter avtale) | Tirsdag: 9-18 | Onsdag: 9-17 | Torsdag: 9-20 | Fredag: 9-17 | Lørdag: 10-16

Telefon: 40 40 68 13
Epost:
post@malaaudio.no

Askerveien 61
1384 ASKER


1627734807603.png

1627735044774.png

1627735111995.png
 

Kommentarer

Informasjon om bruker

MalaAudio
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
861
Link til alle artikler
589
MalaAudio sine annonser
Bransjenyheter
Gratis utkjøring av varer sør for Oslo, Sørlandet og Rogaland

Gratis utkjøring av varer sør for Oslo, Sørlandet og Rogaland

  • 3
Gratis utkjøring av varer sør for Oslo, Sørlandet og Rogaland Telefon: +47 40 40 68 13 Epost: post@malaaudio.no Bestill nå og vi kjører selv ut varene til deg onsdag den 22. september. Da vi...
Fortsett
Bransjenyheter
Pylon Jasper monitor 18 er i hus og klar for Høstmesse!

Pylon Jasper monitor 18 er i hus og klar for Høstmesse!

  • 0
Pylon Jasper monitor 18 er i hus og klar for Høstmesse! Jasper Monitor 18 – Stativ høyttaleren som har pondus som en gulvstående! Jasper monitor er nå i «hus» og vil bli presentert på vår høst...
Fortsett
Bransjenyheter
DS Audio Grand Master kommer til Høstmessen!

DS Audio Grand Master kommer til Høstmessen!

  • 0
DS Audio Grand Master kommer til Høstmessen! Ta gjerne kontakt med oss hvis det er noe du lurer på: Telefon: +47 40 40 68 13 Epost: post@malaaudio.no Askerveien 61 1384 ASKER Mandag: 9-17...
Fortsett
Bransjenyheter
Lars Kristensen og Frits Dalmose kommer til vår høstmesse 24. - 26. Sep!

Lars Kristensen og Frits Dalmose kommer til vår høstmesse 24. - 26. Sep!

  • 1
Lars Kristensen og Frits Dalmose kommer til vår høstmesse! Frits Dalmos, Lars Kristensen, Micheal Børresen Lars Kristensen var en av hovedmennene bak Nordost, og har vært tungt inne i...
Fortsett
Bransjenyheter
Hana Umami Red - Ny topptest i the absolute sound

Hana Umami Red - Ny topptest i the absolute sound

  • 5
Hana Umami Red - Ny topptest i the absolute sound Hana fortsetter å imponere med sin Umami Red Vi har det siste året blitt svært glad i denne pickupen fra Hana og bruker den på flere av våre...
Fortsett
Bransjenyheter
Årets første hi-fimesse nærmer seg - Sjekk ut programmet!

Årets første hi-fimesse nærmer seg - Sjekk ut programmet!

  • 0
Mala Audio Analogsenteret 24. - 26. September inviterer vi til høstmesse i våre lokaler i Asker. Fredag 12:00 – 18:00 Lars og Fritz fra Aavik, Børresen og Ansuz presenterer nyheter Salg av...
Fortsett
Topp Bunn