Soundergy med nytt agentur på Wharfedale i Norge

Group (2).jpg


Soundergy er stolte over å kunne fortelle at vi nå representerer Wharfedale i Norge. Vi påtar oss rollen som eksklusiv importør og distributør av Wharfedales produkter, og videreselger både til forhandlere og sluttforbruker.

Storbritannia har lenge vært globalt anerkjent for å være hjem til innovasjon og kvalitet innen høyttalerteknologi, et omdømme som er oppbygd av noen av verdens mest kjente høyttalerprodusenter. Wharfedale, etablert for over 80 år siden, har alltid vært i forkant av utviklingen av dette omdømmet. Merket er i dag kjent for å ha produsert, og ikke minst produsere Storbritannias mest berømte høyttalere. Produsenten har de siste årene kommet med nye høyttalerserier som har fått stor oppmerksomhet og ekstremt god kritikk, både innen hifi og hjemmekino.

Wharfedale logo.jpg


Tilgjengelighet og priser

Soundergy importerer Wharfedale fra fjernlager, og vi vil legge ut deres produkter forløpende i vår nettbutikk. Diamond 200 serie er nå tilgjengelig på https://soundergy.no/nettbutikk/hjemmeelektronikk/hoyttalere/. Foreløpige priser av de mest kjente høyttalerseriene er gitt av listen under.

Wharfedale Diamond:


Wharfedale Jade:

  • Jade 1: 8499,- inkl. mva.
  • Jade 3: 11899,- inkl. mva.
  • Jade 5: 22299 inkl. mva.
  • Jade 7: 31099,- inkl. mva.
  • Jade C1: 8199,- inkl. mva.
  • Jade C2: 11299,- inkl. mva.
  • Jade SR: 7699,- inkl. mva.
Se Wharfedales nettside for mer informasjon: www.wharfedale.co.uk

For forhandlere

Kontakt oss på post@soundergy.no ved interesse rundt Wharfedale, og forhandlerkonto hos Soundergy.
 
Sist redigert:

Kommentarer

jonas

Hi-Fi freak
Ble medlem
04.12.2004
Innlegg
2.859
Antall liker
960
Sted
Lørenskog
Torget vurderinger
19
Bra

Endelig i Norge. Vil det være noen forhandlere i akershus som kommmer til å ha Wharfadale? Jade 7 hadde vært morsomt å testet:cool:
 

Soundergy

Bransjeaktør
Ble medlem
01.10.2015
Innlegg
2
Antall liker
0
Wharfedale i Akershus

Endelig i Norge. Vil det være noen forhandlere i akershus som kommmer til å ha Wharfadale? Jade 7 hadde vært morsomt å testet:cool:
Foreløpig er det dessverre ingen forhandlere som av Wharfedale i Akershus, men forhandlere med interesse for Wharfedale er velkomne til å kontakte oss. Med tiden kommer også vi til å tilby eget demorom med Wharfedaleprodukter. Vi holder til på Raufoss, et steinkast utenfor Gjøvik, så du er eventuelt hjertelig velkommen hit når dette er på plass.

Vi ser selv frem til å teste Jade 7, en høyttaler som nok absolutt er verdt å merke seg. Her er hva WhatHIFI mener om Jade 5.

Mvh. Håvard Herberg ved Soundergy.
 

Informasjon om bruker

Soundergy
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
0
Link til alle artikler
1
Soundergy sine annonser
Topp Bunn