Sennheiser hodetelefoner

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Craylock

  Hi-Fi entusiast
  Ble medlem
  15.06.2020
  Innlegg
  169
  Antall liker
  61
  Sted
  Sandvika
  Torget vurderinger
  2
  Da kan vi puste litt ja😂.
  Som du ser så har jeg bare billige hodetelefoner, men jeg synes alle har sine virkelige positive sider. Og jeg bruker også dsp på alle sammen. Mitt hovedfokus er nok ikke hodetelefoner så for meg så fungerer de godt nok, jeg kan høre på all slags musikk - og nyte lyden. Det holder for meg.
  Ja bortsett fra at du har en Hifiman i stedet for en Beyer er jo det der et klassisk oppsett :) Det er uansett fælt å lokke folk inn i kjøpehysteriet rundt dette her, men 800S ER kjempegode klokker. Om NOE skal KRONES som super-krystallklart blir det vel elektrostater, og det ligger et pent sett ute til 4800kronasjer på Finn. Da får du beholde alle cansa dine som darlings, og får oppløsning av en ny verden, (men det er kanskje haram i en tråd om Sennheisere, for det er ikke HE1, HE60 eller Orfeus du får til under 5K-kroner på Finn he he)
   

  Craylock

  Hi-Fi entusiast
  Ble medlem
  15.06.2020
  Innlegg
  169
  Antall liker
  61
  Sted
  Sandvika
  Torget vurderinger
  2
  Hørte 800 i går, og syntes i motsetning til hva jeg hadde hørt om dem fra før at bassen var stor og sterk nok, men IKKE definert nok. 6K høyden var ikke plagsom på kort sikt, men gav derimot en slags løft i lydbildet. S er bedre på alt annet enn muligens korte og basslette partier av typ klassisk :)
   

  ptb

  Æresmedlem
  Ble medlem
  27.11.2008
  Innlegg
  11.333
  Antall liker
  10.838
  Sted
  MDG´s forsøkslaboratorium
  Torget vurderinger
  12
  ^ Selvom det er mange år siden nå, så var (i minnet) min konklusjon når jeg testet HD 800 at den kunne jeg levd med, om jeg utelukkende spilte klassisk.
  Syntes den tidvis hadde en forførende mellomtone der cello gav meg direkte nakkehårsreising. På noe annet materiale satt jeg og ventet på «nå kommer bassanslaget» og ble like skuffet hver gang, da det egentlig ikke var tilstede.
  Videre hadde den for mye topp for min preferanse, og jeg synes den hadde for slank og «analytisk» karakteristikk,
   
 • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Laster inn…
Topp Bunn