SEAS diy-kit Balder/Hobby

Solhaug

Medlem
Ble medlem
18.11.2008
Innlegg
9
Antall liker
0
Hei,

Har en utskrift datert 27.08.2003 på et kit som heter Balder/Hobby. Finner det ikke lengre på seas sine hjemmesider. Er det noen som vet hvorfor? Det ser ut som et forsøk på en høyttaler med veldig høy kvalitet. Et treveis system basert på Excel elementer. En W26FX001 bass, en W15CH001 mellomtone og en T25CF002 diskant. Kunne vært morsomt å forsøke å bygge denne, men er litt usikker på hvorfor den ikke finnes på seas sine sider lengre. Kan det være at det viste seg at det ikke var en bra konstruksjon?

mvh
 

Solhaug

Medlem
Ble medlem
18.11.2008
Innlegg
9
Antall liker
0
Høres interessant ut. Fikk du lyttet på dem? Hva var ditt inntrykk? En så pass stor høyttaler med top-of-the-line elementer bør jo låte bra.

Mener å ha sett på nettet en gang bilder av en som hadde bygd disse. Han hadde lagd en kasse for bassen, mens mellomtone og diskant var montert på en oval baffel oppå basskassen. Det så ganske stilig ut. Er det noen andre som har sett dette og som husker hvor?

mvh
 

Solhaug

Medlem
Ble medlem
18.11.2008
Innlegg
9
Antall liker
0
Hei,

Det var denne linken http://www.humblehomemadehifi.com/Modulus.html
Ser jo ganske lekkert ut, og det er jo ikke uvesentlig hvis de skal stå i stua. Det hjelper jo ikke om det låter bra hvis det ser ut som om et helt sagbruk har tatt plass i stua. Tror at jeg går videre med dette, inspirert av bildene på linken over.

Mvh
 
Topp Bunn